Σιντιμπέ: «Το νέο γήπεδο, η τρέλα των οπαδών και ο στόχος του τίτλου μου έδωσαν κίνητρο να έρθω» (vid)

Σιντιμπέ: «Το νέο γήπεδο, η τρέλα των οπαδών και ο στόχος του τίτλου μου έδωσαν κίνητρο να έρθω» (vid)

Newsroom
Σιντιμπέ: «Το νέο γήπεδο, η τρέλα των οπαδών και ο στόχος του τίτλου μου έδωσαν κίνητρο να έρθω» (vid)

bet365

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ και μέσα από την OPAP Arena εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε την Ένωση, ενώ αναφέρθηκε και στη συζήτηση που είχε με τον Ματίας Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σιντιμπέ ως το καλοκαίρι του 2024, με τον 30χρονο Γάλλο δεξιό μπακ να φωτογραφίζεται μέσα στην OPAP Arena.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Σιντιμπέ τόνισε πως το νέο γήπεδο, η τρέλα των οπαδών της ΑΕΚ και ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος του έδωσαν κίνητρο για να έρθει στην Ένωση.

Επίσης ο Σιντιμπέ αναφέρθηκε στη συνομιλία που είχε με τον Ματίας Αλμέιδα πριν έρθει στην ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας ότι θέλει να δώσει τα πάντα μαζί με τους συμπαίκτες του για να κατακτήσουν όσα περισσότερα τρόπαια γίνεται.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ στο ΑΕΚ TV:

«Επικοινώνησε μαζί μου η ΑΕΚ πριν από ενάμιση μήνα μέσω του μάνατζέρ μου. Η Ελλάδα δεν ήταν η προτεραιότητά μου, αλλά μετά μου εξήγησαν το όλο πρότζεκτ, μου μίλησαν για το καινούργιο γήπεδο, την τρέλα των οπαδών και τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος και όλα αυτά μου έδωσαν το κίνητρο για να έρθω. Είναι ένα στάδιο που μοιάζει με τα μεγάλα γήπεδα της Ευρώπης. Είναι πολύ όμορφο. Ανυπομονώ να παίξω σε αυτό το γήπεδο, να γνωρίσω τους οπαδούς. Να φορέσω τα χρώματα της ΑΕΚ και να κερδίσω παιχνίδια σε αυτό το σπουδαίο γήπεδο», ανέφερε αρχικά ο 30χρονος Γάλλος μπακ, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε για τον Αλμέιδα:

«Μίλησα με τον προπονητή. Είναι ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Μιλήσαμε για ποδόσφαιρο, αλλά και για πράγματα εκτός ποδοσφαίρου. Με ρώτησε για την οικογένειά μου, συνολικά για το περιβάλλον μου. Ο τρόπος που μου μίλησε είναι πολύ σημαντικός για εμένα. Και από εκεί και πέρα υπάρχει ένας κανόνας στο ποδόσφαιρο: ότι πρέπει να δουλεύεις συνέχεια και μετά να έχεις την επιθυμία συνέχεια να κερδίζεις. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συζήτηση που είχα μαζί του».

Τέλος, μιλώντας για τους στόχους του με την ΑΕΚ, υποστήριξε: «Ο πρώτος μου στόχος είναι να κερδίσουμε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρω ότι υπάρχουν δύο θέσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα. Φυσικά, να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, ενώ και ο στόχος του κυπέλλου είναι πάντα σημαντικός. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τα παιχνίδια και όσα περισσότερα τρόπαια γίνεται. Αλλά πρέπει να είμαστε σεμνοί και ταπεινοί και να μη σταματάμε να δουλεύουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας, γιατί ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα