«Θα επιστρέψει τον Γενάρη για τον Μασούρα η Τραμπζονσπόρ»

Newsroom
«Θα επιστρέψει τον Γενάρη για τον Μασούρα η Τραμπζονσπόρ»

bet365

Η μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (08/09), με τον Γιώργο Μασούρα να παραμένει στον Ολυμπιακό και την Τραμπζονσπόρ να ετοιμάζεται για τον... Γενάρη.

Ο Γιώργος Μασούρας αποτέλεσε ένα από τα μεγάλα μεταγραφικά θέματα του καλοκαιριού τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στην Τραμπζονσπόρ.

Ο Έλληνας εξτρέμ ήταν στην κορυφή της λίστας του τουρκικού συλλόγου, ωστόσο οι Πειραιώτες αρνήθηκαν κάθε πρόταση για τη μεταγραφή του παίκτη.

Μάλιστα, δημοσιεύματα στην Τουρκία τόνιζαν πως ο διεθνής επιθετικός ήταν θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στη γειτονική χώρα, όμως η στάση του Ολυμπιακού απέτρεψε αυτό το ενδεχόμενο.

Η μεταγραφική περίοδος στη χώρα έκλεισε το βράδυ της Πέμπτης (08/09) και ο Μασούρας παρέμεινε στους «ερυθρολεύκους», χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα μείνει εκεί η συγκεκριμένη υπόθεση.

Σύμφωνα με το «askam.com.tr» η Τραμπζονσπόρ θα επιστρέψει τον ερχόμενο Γενάρη για την διεκδίκηση του Γιώργου Μασούρα, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2024

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα