Αλεξίου: «Η ΑΕΚ απαιτεί εξηγήσεις, να βρεθεί άμεσα ο αντικαταστάτης του Σιδηρόπουλου»

Newsroom
Αλεξίου: «Η ΑΕΚ απαιτεί εξηγήσεις, να βρεθεί άμεσα ο αντικαταστάτης του Σιδηρόπουλου»

bet365

Όσα είπε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ο Β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου για το θέμα που προέκυψε με τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ξεκαθαρίζοντας ότι η Ένωση είναι υπέρ των ξένων διαιτητών στα ντέρμπι.

Η ΑΕΚ στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ήταν ξεκάθαρη ψηφίζοντας υπέρ του ορισμού ξένου διαιτητή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, διαφωνώντας κάθετα με τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου σε αυτό.

Μάλιστα σε ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο αργότερα η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έκανε λόγο για «οργανωμένο bullying, το οποίο ξεκίνησε με μία πρωτοφανή διαρροή σε Μέσο ιδιοκτησίας του Παναθηναϊκού».

Την ΑΕΚ εκπροσώπησε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ο Β' αντιπρόεδρος Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η Ένωση είναι υπέρ των ξένων διαιτητών και πως οι κιτρινόμαυροι απαιτούν εξηγήσεις για τον ορισμό του Σιδηρόπουλου, εκφράζοντας την απορία για το πως διέρρευσε κάτι τέτοιο σε Μέσο ιδιοκτησίας του αντιπάλου με στοχοποίηση της ΑΕΚ.

«Θα μου επιτρέψετε να τοποθετηθώ για το θέμα με τον διαιτητή του αγώνα μας με τον Παναθηναϊκό και να σας πω πως είναι αδιανόητο να βρίσκομαι εδώ και να εισπράττω μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα πως η ΑΕΚ είναι αυτή που έχει προκαλέσει το θέμα Σιδηρόπουλου. Η ΑΕΚ δεν έχει καμιά σχέση με το θέμα αυτό. Η ΑΕΚ προφανώς και είναι υπέρ των ξένων διαιτητών και δε μπορεί να βρίσκεται σε θέση που να πρέπει να δώσει εξηγήσεις. Αντίθετα η ΑΕΚ είναι στη θέση να απαιτεί εξηγήσεις.

Μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση πως διέρρευσε κάτι τέτοιο και μάλιστα με στοχοποίηση της ΑΕΚ, Κι ότι αυτή η διαρροή βρέθηκε σε Μέσο ιδιοκτησίας του αντιπάλου της. Δεν έχει καμιά λογική. Κι αυτό το πράγμα πρέπει να το χρεωθεί η ΑΕΚ; Είναι απίστευτα πράγματα. Τι θέμα μπορεί να είχε η ΑΕΚ; Δε μιλήσαμε ποτέ για τη διαιτησία, δεν κάναμε ποτέ bullying, ενώ κατά την άποψη μου έχουμε υποστεί τα πάνδεινα κι από Έλληνες κι από ξένους διαιτητές. Για να το ξεκαθαρίσουμε δε τίθεται κανένα θέμα για την ΑΕΚ. Έχουμε σαφή τοποθέτηση υπέρ των ξένων, μέχρι να φτιάξουν τουλάχιστον τα πράγματα», ανέφερε ο Αλεξίου.

Στη συνέχεια, ο Β' αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, απευθυνόμενος στον Βαγγέλη Μαρινάκη τόνισε: «Το πρωτάθλημα κύριε Μαρινάκη έπρεπε να αρχίσει, το κενό τώρα πρέπει να καλυφθεί και ο κ. Μπένετ άμεσα θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του Σιδηρόπουλου και δε πρέπει ούτε καν να συζητείται το ενδεχόμενο αναβολής».

Τέλος ο Αλεξίου συμπλήρωσε: «Διάβασα στη διάρκεια της διακοπής όσα γράφουν τα σάιτ κι έφριξα... Δε μπορεί να υπάρχουν μομφές και υπόνοιες κατά της ΑΕΚ. Και να ξεσηκώνουν τον κόσμο εν όψει του αγώνα της Κυριακής με αυτόν τον τρόπο. Το θεωρώ αδιανόητο».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα