Fanatik: «Συνεχίζει να παλεύει για τη μεταγραφή του Μασούρα η Τραμπζονσπόρ»

Newsroom
Fanatik: «Συνεχίζει να παλεύει για τη μεταγραφή του Μασούρα η Τραμπζονσπόρ»

bet365

Παρότι ο Γιώργος Μασούρας δηλώθηκε κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού, η Τραμπζονσπόρ δεν φαίνεται να έχει παρατήσει την υπόθεση σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ.

Αν υπάρχει κάποιο μεγάλο μεταγραφικό σήριαλ στη φετινή αγορά, είναι σίγουρα αυτό του Γιώργου Μασούρα με την Τραμπζονσπόρ.

Ο τουρκικός σύλλογος πάλευε με τον χρόνο για να πάρει το «ναι» από τον Ολυμπιακό και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή πριν δηλωθεί η λίστα στην UEFA αλλά οι Πειραιώτες αρνήθηκαν συνολικά τρεις προτάσεις για τον Έλληνα εξτρέμ.

Σύμφωνα με την «Fanatik», όμως, οι πρωταθλητές Τουρκίας δεν έχουν παρατήσει την υπόθεση. Αντιθέτως, συνεχίζουν να πιέζουν τον διεθνή εξτρέμ και τον Ολυμπιακό για να κερδίσει την... υπογραφή του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει πειστεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, έπειτα από την συμβολή του Τάσου Μπακασέτα, όμως ο ελληνικός σύλλογος παραμένει αρνητικός στο ενδεχόμενο της παραχώρησής του.

Τέλος, έγινε γνωστό πως ο Νέιθαν Ρέντμοντ της Σάουθαμπτον έχει προταθεί στην Τραμπζονσπόρ και εφόσον δεν προχωρήσει του Μασούρα, τότε θα αποκτηθεί ο έμπειρος εξτρέμ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα