Μαρσέλο: Η πρώτη ανάρτηση του Βραζιλιάνου με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Μαρσέλο: Η πρώτη ανάρτηση του Βραζιλιάνου με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Newsroom
Μαρσέλο: Η πρώτη ανάρτηση του Βραζιλιάνου με τη φανέλα του Ολυμπιακού

bet365

Ο Μαρσέλο έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα Social Media μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό και για ακόμα μια φορά ευχαρίστησε τους οπαδούς των Πειραιωτών για την θερμή υποδοχή.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ πάτησε για πρώτη φορά το χορτάρι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς των Πειραιωτών.

Mετά τη «φιέστα» ο 34χρονος αριστερός μπακ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο για 1+1 έτη μαζί με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Μαρσέλο έκανε την πρώτη του ανάρτηση ως παίκτης του Ολυμπιακού και ακόμα μια φορά ευχαρίστησε τους οπαδούς των Ερυθρόλευκων για την θερμή υποδοχή.

Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου:

«Πολύ ξεχωριστή μέρα για να αρχίσω τη νέα περιπέτεια. Πάντα μαζί με την οικογένειά μου. Εκπληκτικό καλωσόρισμα από όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και τον Βαγγέλη Μαρινάκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα