Μπράτσος: «Ευφυής ο Ντέλετιτς, συγκεντρωμένος στο Βόλο ο Πάολο Φερνάντες»

Newsroom
 Μπράτσος: «Ευφυής ο Ντέλετιτς, συγκεντρωμένος στο Βόλο ο Πάολο Φερνάντες»

bet365

Ο Κώστας Μπράτσος, κόουτς του Βόλου, μίλησε για την εκκίνηση της ομάδας στη σεζόν αλλά και τους Ντέλετιτς, Πάολο Φερνάντες.

Για την εκκίνηση του Βόλου στη σεζόν όπου μεταξύ άλλων κέρδισε (1-0) την ΑΕΚ, τον Μίλος Ντέλετιτς και τον Πάολο Φερνάντες που ενδέχεται να φύγει με μεταγραφή, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Μπράτσος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το αν έχει αλλάξει η προσέγγιση του Βόλου, ως προς το αποτέλεσμα:
«Ίσχυε και ισχύει πάντα, ήταν ένας από τους στόχους της ομάδας, σε ό,τι έχει να κάνει με την ανανέωση του δυναμικού. Να έχουμε εκτός από το παιχνίδι γοήτρου και μια ουσία, να μην διακατεχόμαστε από αφέλεια που κάποιες φορές παρουσιάζονταν πέρυσι, με ατομικά λάθη και πέναλτι χωρίς λόγο.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι του Σαββάτου, το πλάνο ήταν αυτό που είδατε στα πρώτα 25 λεπτά. Ο Βόλος να μπει με τέτοια δυναμική που να βάλει την αμφιβολία στην ΑΕΚ ότι αν έρθει με πολυπρόσωπη επίθεση θα δεχτεί τα κατάλληλα χτυπήματα στις πλάτες. Επιτεύχθηκε σε μεγάλο βαθμό και έπαιξε ρόλο και στη συνέχεια του ματς. Υποσυνείδητα έμεινε στο μυαλό των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ και του προπονητή. Ποτέ η τριάδα δεν χάλασε χωρίς ο Σιμάνσκι να καλύψει τα ανεβάσματα του Βίντα. Είχαν στη σκέψη τους τη δική μας αντεπίθεση.

Την ώρα του αγώνα το εκλάμβανα ως στοιχείο που θα μας βοηθήσει στην αμυντική μας προσήλωση. Είχαμε απέναντί μας αντίπαλο με εξαιρετική ποιότητα, με ένα τρόπο παιχνιδιού που γνωρίζαμε. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο να ρισκάρουμε με την μπάλα. Θέλαμε να είμαστε πιο κυνικοί και να παίξουμε από τα πλάγια. Αποτύχαμε στο να συνδεθούμε με τον Φαν Φέερτ που ήταν απομονωμένος».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ: «Τα τελευταία χρόνια οι προπονητές που έρχονται στον Βόλο δεν γνωρίζουν μια ομάδα από την αρχή, έχουν το υλικό τρία χρόνια πίσω. Καταγεγραμμένες προπονήσεις, βίντεο, αξιολογήσεις... Δεν έρχονται σε μια ομάδα χωρίς να γνωρίζουν τι γίνεται, ο καθένας βάζει την πινελιά του στη φιλοσοφία. Δεν βάζω παράμετρο τον χρόνο, αλλά ματς με ματς. Καλούμαστε να ξεχάσουμε τι έγινε με την ΑΕΚ γιατί το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα είναι διαφορετικό.

Για τις μεταγραφές: «Με τα τωρινά δεδομένα, αν δεν έχουμε αποχωρήσεις, είναι σίγουρο ότι χρειαζόμαστε δύο παίκτες. Είμαστε σε αναζήτηση και πολύ κοντά. Αν έχουμε αποχώρηση, θα πρέπει να καλυφθούν κενά. Μας ενδιαφέρουν ακραίοι μεσοεπιθετικοί»

Για τον Ντέλετιτς: «Η λογική που προσπαθώ να συζητάω με τους συνεργάτες μου είναι ότι μεσοεπιθετικά δεν υπάρχει σταθερή θέση. Πλέον με την εξέλιξη της ορολογίας, αν πηγαίνεις συγκεκριμένος θα αναλύεσαι και θα εξουδετερώνεσαι. Ζητάω ελευθερία μεσοεπιθετικά, κάνουμε επιθέσεις και αμυνόμαστε με διαφορετικούς σχηματισμούς κάθε φορά. Αυτό έχει να κάνει και με την ευφυΐα του παίκτη. Ο Ντέλετιτς είναι ευφυής, αντιλήφθηκε αμέσως τις απαιτήσεις και έχει προσαρμοστεί άψογα».

Για τη στροφή σε Έλληνες παίκτες: «Θα ήθελα να βλέπω περισσότερο ελληνικό στοιχείο, όλα έχουν να κάνουμε την ισορροπία. Ο καθένας ό,τι αξίζει πρέπει να παίρνει. Δεν έχει σημασία αν είσαι Έλληνας ή όχι, όποιος είναι άξιος πρέπει να παίζει. Αλλά αυτό θα γίνει αν δώσουμε ευκαιρίες σε Έλληνες. Σε ό,τι έχει να κάνει με τις μεταγραφές, είναι καθαρά γραμμή της διοίκησης. Το προπονητικό επιτελείο δίνει θέσεις και χαρακτηριστικά, τα πρόσωπα είναι επιλογές του σκάουτινγκ και του προέδρου».

Για τον Πάολο Φερνάντες: «Δεν γνωρίζω αν είναι κοντά σε κάποια ομάδα. Είναι συγκεντρωμένος στον Βόλο, προφανώς για να υπάρχει η φιλολογία κάτι συμβαίνει. Είναι όμως διαχειρίσιμο από τη διοίκηση, που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Το συμφέρον του συλλόγου είναι πάνω από όλα. Εύχομαι σε όλους να ικανοποιούν τις φιλοδοξίες του. Αν είναι κάτι που θα τον βοηθήσει να απογειώσει την καριέρα του, θα χαρούμε να τον δούμε σε αυτό το μονοπάτι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα