ΠΑΟΚ: «Κλείδωσε» το deal με την Τουλούζ για τον Χάρη Τσιγγάρα

ΠΑΟΚ: «Κλείδωσε» το deal με την Τουλούζ για τον Χάρη Τσιγγάρα

bet365

O Χάρης Τσιγγάρας ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα της καριέρας του, με τον ΠΑΟΚ και την Τουλούζ να τα βρίσκουν για τον δανεισμό του 22χρονου Έλληνα μέσου.

Ο Χάρης Τσιγγάρας, όπως διαβάσατε στο Gazzetta, ετοιμάζεται να βγάλει την «ασπρόμαυρη» φανέλα, που φορούσε από δέκα χρονών μικρό παιδάκι όταν εντάχθηκε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και να φορέσει τη βιολετί εμφάνιση της Τουλούζ.

Ο 22χρονος Χαλκιδικιώτης μέσος, ένα από τα πολλά παιδιά των χρυσών «ασπρόμαυρων» ακαδημιών που έχουν αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια, περίμενε πως και πως να τελειώσουν οι διαπραγματεύσεις. Εξάλλου στην περίπτωσή του τα περιθώρια είναι στενά, καθώς οι μεταγραφές στη Γαλλία ολοκληρώνονται σε 48 ώρες και όχι στις 15 Σεπτεμβρίου.

Η επίσημη πρόταση της Τουλούζ, που υπάρχει πάνω στο τραπέζι, κάνει λόγο για δανεισμό του Έλληνα χαφ και υποχρεωτική ρήτρα αγοράς, ύψους 2.500.000 ευρώ, για το ερχόμενο καλοκαίρι. Στο νέο κύκλο των συζητήσεων οι «ασπρόμαυροι» επιχείρησαν να ανεβάσουν το ποσό μέσα από διάφορα μπόνους, ενώ υπάρχει συμφωνία και για ένα ποσοστό 25% που θα διατηρήσει ο ΠΑΟΚ για τα δικαιώματα του Τσιγγάρα.

Έχοντας πριν από λίγες ημέρες κλείσει τα 22 του χρόνια, ο Έλληνας μέσος, είχε κομβικό ρόλο στην περσινή σεζόν, όταν ενεργοποιήθηκε μαζί με τον Λευτέρη Λύρατζη από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τώρα, πάντως, ο Ρουμάνος τεχνικός όταν πληροφορήθηκε την πρόταση της Τουλούζ, μίλησε με τον ποδοσφαιριστή και μετέφερε προς τη διοίκηση τη θετική του άποψη ως προς την παραχώρηση του.

Ο Χάρης Τσιγγάρας θα δει τις ετήσιες αποδοχές του από τις 150.000 ευρώ να αυξάνονται στις 400.000 ευρώ, ενώ οι «ασπρόμαυροι» θα εισπράξουν ως ενοίκιο το ποσό των 300.000 για τον ετήσιο δανεισμό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί την Τρίτη (30/8) κι αφού πρώτα ο Έλληνας μέσος περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα από τη νοτιοδυτική Γαλλία.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα