Νιόπλιας σε παίκτες: «Όλοι μαζί να αντιστρέψουμε την κατάσταση, εγώ είμαι ο πρώτος που φταίει»

Νιόπλιας σε παίκτες: «Όλοι μαζί να αντιστρέψουμε την κατάσταση, εγώ είμαι ο πρώτος που φταίει»

Newsroom
Νιόπλιας σε παίκτες: «Όλοι μαζί να αντιστρέψουμε την κατάσταση, εγώ είμαι ο πρώτος που φταίει»

bet365

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας μίλησε στους παίκτες πριν την προπόνηση της Δευτέρας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως όλοι μαζί θα πρέπει να αντιστρέψουν την κατάσταση, ενώ επισήμανε πως ο ίδιος είναι ο πρώτος που φταίει.

Ο ΟΦΗ μετά την ήττα στην πρεμιέρα της Super League από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 3-1, έχασε και στην έδρα του από τον Παναθηναϊκό με 2-0. Και στα δύο παιχνίδια το σημαντικό δεν ήταν το αποτέλεσμα, αλλά η κακή εικόνα που είχαν οι Ηρακλειώτες. Σε αυτό άλλωστε στάθηκε και ο Νίκος Νιόπλιας μιλώντας στους παίκτες του πριν την προπόνηση της Δευτέρας.

Ο έμπειρος προπονητής θέλησε πριν την έναρξη της προπόνησης να έχει μια φιλική συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές του, αναφέροντάς τους μεταξύ άλλων: «Πρέπει όλοι μαζί να βγάλουμε την ομάδα από τη θέση που βρίσκεται. Ναι μεν υπάρχουν αρκετές δικαιολογίες για την εικόνα μας, έχουμε πολλούς τραυματισμούς που μας δημιουργούν εμπόδια στη δουλειά μας, αλλά εμείς οφείλουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Δεν σταμάτησα ποτέ να πιστεύω σ' εσάς. Εγώ είμαι ο πρώτος που αναλαμβάνω την ευθύνη και θέλω να ξέρετε ότι πάντα θα είμαι αυτός που θα βγαίνει μπροστά για εσάς. Με όσα προβλήματα έχουμε, πρέπει να βρούμε τις λύσεις για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας μας, τώρα που βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή. Το οφείλουμε στον κόσμο που τον στεναχωρήσαμε χθες και πρέπει να τον φέρουμε ξανά κοντά μας, αλλά και στην ίδια την ομάδα».

«Έχουμε και εμείς ευθύνη, όλοι πιστεύουμε στους εαυτούς μας»

Στην συζήτηση αυτή τον λόγο πήραν και οι παίκτες του ΟΦΗ που με την σειρά τους ανέφεραν: «Όταν κάτι δεν πάει καλά έχουμε όλοι ευθύνη κι εμείς πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να μη συνεχιστεί η κακή εικόνα που δείχνουμε μέχρι στιγμής. Σίγουρα μας έχει προβληματίσει η εικόνα μας, αλλά δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε μόλις στη 2η αγωνιστική και είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε ξανά το κλίμα υπέρ μας. Όλοι πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα και θα κάνουμε ό, τι πρέπει για να το αποδείξουμε στην πράξη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα