Γιοβάνοβιτς: «Θα κινηθούμε για την απόκτηση παίκτη στη μεσαία γραμμή»

Γιοβάνοβιτς: «Θα κινηθούμε για την απόκτηση παίκτη στη μεσαία γραμμή»

Newsroom
Γιοβάνοβιτς: «Θα κινηθούμε για την απόκτηση παίκτη στη μεσαία γραμμή»

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προανήγγειλε την απόκτηση χαφ στον Παναθηναϊκό, λόγω της παραχώρησης του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου.

Μεταγραφή λόγω της αποχώρησης του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου που θα συνεχίσει στη Σπόρτιγκ Λισαβόνας προανήγγειλε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της νίκης του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ. Οπου αρχικά μίλησε για την αναμέτρηση της Κρήτης όπου και σχολίασε ότι «ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως πάντα όταν παίζεις σε αυτό το στιλ. Νομίζω ότι η απόδοσή μας ήταν σε πολύ καλό επίπεδο για 65 με 70 λεπτά. Καταφέραμε να ελέγξουμε τον χώρο της μεσαίας γραμμής εκεί όπου ο ΟΦΗ είναι πολύ δυνατός. Αυτό ήταν το κλειδί για να κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την παραχώρηση του 21χρονου χαφ στην πορτογαλική ομάδα. «Πρέπει να κινηθούμε για παίκτη στο χώρο της μεσαίας γραμμής και αυτό θα το κάνουμε ενόψει της δύσκολης συνέχειας».

Κλείνοντας του ζητήθηκε ένα σχόλιο για τον ΟΦΗ. «Είναι μία πολύ καλή ομάδα και μπορεί να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα σε παίκτες. Είχε την απώλεια των παικτών με τους τραυματισμούς. Ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα, έχει πολύ καλή μεσαία γραμμή και είναι ομάδα που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο. Σίγουρα η απώλεια του Νέιρα ήταν πρόβλημα για τον ΟΦΗ. Εκείνος ήταν ένας χώρος που δώσαμε μεγάλη βάση και αυτό ήταν και το κλειδί για να έχουμε καλή κυκλοφορία. Μία νίκη σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Μία σημαντική νίκη στην αρχή του πρωταθλήματος που είναι δύσκολη».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα