Συμβόλαιο με τρία εκατ. ευρώ ετησίως ζήτησε ο Γιανουζάι που ακούστηκε για Ολυμπιακό

Newsroom
Συμβόλαιο με τρία εκατ. ευρώ ετησίως ζήτησε ο Γιανουζάι που ακούστηκε για Ολυμπιακό

bet365

Η Βενέτσια ετοιμάζεται για μία μεγάλη μεταγραφή με τον Άντναν Γιανουζάι, ο οποίος ακούστηκε για τον Ολυμπιακό αλλά το συμβόλαιο που ζητάει, είναι αρκετά... μεγάλο.

Η Βενέτσια έχει βάλει στόχο να επιστρέψει άμεσα στα μεγάλα σαλόνια και ο Άντναν Γιανουζάι είναι ο πρώτος στόχος για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφος, Σάσα Ταβολιέρι, ο Βέλγος ποδοσφαιριστής ζητάει από τον ιταλικό σύλλογο, μισθό που αγγίζει τα τρία εκατ. ευρώ ετησίως και για αυτό, βρίσκεται ακόμα σε διαπραγματεύσεις μαζί του.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ακούστηκε επίσης και για τον Ολυμπιακό, ωστόσο το συμβόλαιο που ζητάει ο ίδιος, δείχνει πόσο απίθανη περίπτωση θεωρείται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα