Νιόπλιας: «Κάνουμε αλχημείες για να καλύψουμε τα προβλήματά μας» (vid)

Newsroom
Νιόπλιας: «Κάνουμε αλχημείες για να καλύψουμε τα προβλήματά μας» (vid)

bet365

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ και στα θέματα που υπάρχουν στην ομάδα στάθηκε ο Νίκος Νιόπλιας, δείχνοντας δυσαρεστημένος από την ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό.

Την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα, γνώρισε ο ΟΦΗ, βλέποντας τον Παναθηναϊκό να φεύγει με το διπλό από την έδρα του (2-0).

Ο Νίκος Νιόπλιας αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα στο θέμα των τραυματισμών και στάθηκε στο γεγονός πως λιγοστεύουν οι επιλογές.

Αναλυτικά είπε: «Κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Τα προβλήματα είναι πολλά, με τους τραυματισμούς δεν μπορείς να γυρίσεις τέτοια ματς. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σβηστό. Εμείς χρειάζεται να σηκώσουμε το κεφάλι, δεν είναι εύκολα. Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα, κάνουμε διάφορες αλχημείες για να τα καλύψουμε. Και ο Τοράλ και ο Νέιρα, δύο κομβικοί παίκτες, έφυγαν με τραυματισμό. Άντεξε ο Ντίκο, που δεν είχε κάνει προπόνηση όλη την εβδομάδα.

Βάλαμε τον Αποστολάκη που ήταν πολύ καλός και απέδειξε πως μπορεί να παίξει και να σταθεί. Μας λείπουν πολλά όπλα. Μπήκαν καλά στο παιχνίδι, βάλαν τα δύο γκολ γενικά το παιχνίδι δεν ήταν καλό δεν είχε φάσεις. Δεν μπορώ να πω κάτι. Για έχουμε πάρα πολλά προβλήματα, κάνουμε αλχημείες. Δεν είναι ωραίο. Τοράλ και Νέιρα ήταν σημαντικοί παίκτες για εμάς. Ο Ντίκο δεν έκανε προπονήσεις όλη την εβδομάδες. Τον βάλαμε μέσα»

«Κέρδισε η καλύτερη ομάδα μπήκε πιο δυνατά στο ματς ο Παναθηναϊκός και η νίκη τους είναι δίκαιη παρά την προσπάθεια που κάναμε προς το τέλος του ματς.»

Για τον προβληματισμό που υπάρχει μετά την εμφάνιση κυρίως αλλά και την ήττα από τον Παναθηναϊκό: «Και σε εμάς υπάρχει προβληματισμός. Καλά καλά δεν είχαμε 20 αδα το επόμενο παιχνίδι δεν ξέρω πόσοι θα λείπουν εκτός απο τους Νέιρα , Τοραλ, Ντουρμισάι και Τσιλιανίδη. Πρέπει να πάρουμε έτοιμους παίκτες. Αναγκαστικά κάναμε κάποιες αλλαγάς. Ο Ντίκο κινδύνεψε να πάθει τράβηγμα και δεν ήταν να παίξει σήμερα για περισσότερα από 30 λεπτά. Είναι ο μοναδικός που μας έχει μείνει απο την μέση και μπροστά. Είναι μικρά παιδιά ο Αποστολάκης και ο Θεοδοσουλάκης και δεν μπορούμε να στηριχτούμε σε αυτά»

Για το τι τον προβληματίζει περισσότερο αγωνιστικά: «Αν λείπουν κάποια πράγματα μέσα στην ομάδα δεν μπορείς να πεις τίποτα. Μας λείπει όλο το επιθετικό κομμάτι. Σήμερα παίξαμε χωρίς κυνηγό»

Για το που εστιάζει μεταγραφικά ο ΟΦΗ πλέον μετά και τους τραυματισμούς του Νέιρα και του Τοραλ: «Του Τοράλ και του Νέιρα είναι μεγάλα προβλήματα, είναι κομβικοί και σε αυτο το κομμάτι. Θα έρθουν παίκτες αυτό σας είπαν και ο Γιώργος με τον Γιάννη Σαμαρά στη συνάντηση που είχατε

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου μετά το τέλος του ματς: «Λογικό ήταν να αντιδράσει ο κόσμος και να μας αποδοκιμάσει απο την στιγμή που δεν είδε τίποτα . Δεν θέλαμε να τον στεναχωρήσουμε η αλήθεια όμως είναι αυτή»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα