Κιάρτανσον: «Μπορούμε θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα»

Κιάρτανσον: «Μπορούμε θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα»

Newsroom
 Κιάρτανσον: «Μπορούμε θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα»

bet365

Ο Βίνταρ Ερν Κιάρτανσον έδειξε συγκρατημένα αισιόδοξος για το αποψινό ματς του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ.

«Λογαριασμό» με τον Ατρόμητο άνοιξε ο Βίνταρ Ερν Κιάρτανσον στην πρεμιέρα κόντρα στον ΟΦΗ, όταν και σκόραρε στο 3-1 επί των Κρητικών. Οι Περιστεριώτες θα παίξουν απόψε (28/8) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ισλανδός φορ έδειξε, μέσω της NOVA, αισιόδοξος για το ματς. «Γνωρίζω τον Ινγκανσον από τον ΠΑΟΚ και σίγουρα είναι μια μεγάλη ομάδα, τα τελευταία χρόνια έχει καλή πορεία», σχολίασε αρχικά.

Και μετά ρωτήθηκε αν οι Περιστεριώτες είναι σε θέση να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.«Πάντα είναι στο μυαλό μας οι τρεις βαθμοί, αλλά μη ξεχνάμε ότι είναι ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας και να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία που έχουμε. Καλό θα είναι να μην μείνουμε πίσω στην άμυνα περιμένοντας τον ΠΑΟΚ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα