Κυρίως πιάτο στην Super League με σκόρερ, γκολ και απόδοση 12.1

Newsroom
Κυρίως πιάτο στην Super League με σκόρερ, γκολ και απόδοση 12.1
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα σημερινά ματς της Super League.

Μετά το… πρόγευμα της Παρασκευής και του Σαββάτου η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League σήμερα περιλαμβάνει το… κυρίως πιάτο με τρεις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε Αγρίνιο, Κρήτη και Θεσσαλονίκη.

Αφετηρία λοιπόν στις 20:00 με την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Αρη. Οι γηπεδούχοι που προέρχονται από την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, δεν έχουν κάποια νέα απουσία, πέρα από αυτή του Μάρτενσον. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενο, μετα από τη νίκη επί του Λεβαδειακού θέλουν να κάνουν το 2/2, έχοντας μάλιστα τον Ν'Κουλου στην διάθεση τους, όχι όμως και τους Οντουμπάτζο, Χαΐροβιτς, Τανούλη, Μαρμαρίδη, Σγούρο, Καρακασίδη, Παναγίδη που έμειναν εκτός αποστολής.
1

Σε αυτό το παιχνίδι θα επιλέξουμε να σκοράρει ο Γκρέι του Άρη με απόδοση 3 στη Novibet.

Στις 21:00 το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον θα μεταφερθεί στο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, όπου ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι είχαν προβληματική πρεμιερα κόντρα στον Ατροmητο και γνώρισαν την ήττα, συνεχίζουν να μην υπολογίζουν στους Καμάου, Τσιλιανίδη, Ντουρμισάι . Από την πλευρά του, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει τις γνωστές απουσίες στο κέντρο της άμυνας (Σεκενφελντ, Μαγκνουσκν), αλλά και τις ελλείψεις στην μεσαία γραμμή που μετά την αποχώρηση Αλεξανδροπούλου έχει ξεμείνει με τους Ρούμπεν, Κουρμπελγς και Τσεριν.

2

Σε αυτό το παιχνίδι θα επιλέξουμε να μπουν 2-3 γκολ με απόδοση 1.93 στην Stoiximan.

Στις 21:30 η αγωνιστική ημέρα κλείνει με το παιχνίδι της Τούμπας, όπου ο ΠΑΟΚ διασταυρώνει τα... ξίφη του με τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι που πήραν το τρίποντο στην πρεμιέρα κόντρα στον Παναιτωλικό, έχουν στην αποστολή τους Βιεϊρίνια, Ζίφκοβιτς, όχι όμως και τους Λύρατζη, Σοάρες. Οι Περιστεριώτες τώρα που και αυτοί κέρδισαν στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, τον ΟΦΗ και με εξαίρεση τον Αθανασίου, ανέβηκαν πλήρεις στην Θεσσαλονίκη.

3

Σε αυτό το παιχνίδι θα επιλέξουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες που δίνει 2.10 στην Interwetten.

Οι επιλογές της G-Betting

Παναιτωλικός-Άρης

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα