Φέστα: «Οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν προσωπικότητα, μπορούσαμε τη νίκη»

Newsroom
Φέστα: «Οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν προσωπικότητα, μπορούσαμε τη νίκη»

bet365

Στην εμφάνισή των παικτών του αλλά και στο γεγονός πως θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, στάθηκε ο Τζιανλούκα Φέστα μετά την ισοπαλία της Λαμίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τους πρώτους τους βαθμούς πήραν Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ισοπαλία στο μεταξύ τους ματς (1-1) στους «Ζωσημάδες».

Ο Τζιανλούκα Φέστα αναφέρθηκε στην εμφάνιση των παικτών του και στο γεγονός πως θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη από τον ελληνικό σύλλογο.

Αναλυτικά είπε: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος καθώς σήμερα οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα, ειδικά στο δεύτερο μέρος όπου είχαμε πολλές ευκαιρίες να βάλουμε παραπάνω από ένα γκολ. Αντιδράσαμε σωστά μετά το γκολ που δεχθήκαμε, οι ποδοσφαιριστές έδειξαν προσωπικότητα, ενώ βοηθηθήκαμε αρκετά και από τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο. Κρατάμε την μαχητικότητα και τον βαθμό και συνεχίζουμε».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα