Ολυμπιακός: Τα τρία νέα πρόσωπα της 11άδας που μπορεί να γίνουν έξι ή και παραπάνω

Ολυμπιακός: Τα τρία νέα πρόσωπα της 11άδας που μπορεί να γίνουν έξι ή και παραπάνω

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα τρία νέα πρόσωπα της 11άδας που μπορεί να γίνουν έξι ή και παραπάνω

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ορισμένες νέες προσθήκες του να αγωνίζονται βασικοί σε αυτό το πρώτο διάστημα και θα υπάρξει και συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός από αγωνιστικής πλευράς έχει μπροστά του για τη Δευτέρα τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ωστόσο είναι και σε μία περίοδο μετάβασης στη νέα χρονιά, που έχει ξεκινήσει με αλλαγές σε επίπεδο ρόστερ αλλά και 11άδας.

Σε πρώτη φάση το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού έχει τρία νέα πρόσωπα. Είναι ο Ισπανός Άβιλα στο δεξί άκρο της άμυνας. Είναι ο Κορεάτης χαφ Ίνμπομ Χουάνγκ, που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις του άξονα (από εξάρι μέχρι και δεκάρι) και είναι και ο Ζίνκερναγκελ, που παίζει δεκάρι αλλά και στα άκρα. Συνολικά δηλαδή τρία νέα πρόσωπα.

Όμως ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει εκεί. Θα έχει τουλάχιστον άλλα τρία νέα πρόσωπα στην 11άδα του το προσεχές διάστημα. Μπορεί να είναι και παραπάνω οι διαφοροποιήσεις (από έξι στο σύνολο για την 11άδα δηλαδή). Ένας νέος βασικός μπορεί κάλλιστα να είναι ο Ντε Λα Φουέντε στα... φτερά της επίθεσης των Ερυθρόλευκων ενώ θα κλείσει και άλλος εξτρέμ που κάλλιστα θα μπορεί να είναι βασικός.

Δεν είναι βέβαια μόνο αυτό και ενώ ο κόουτς Κορμπεράν προφανώς θα βάζει σταδιακά στο κλίμα της ομάδας τα νέα πρόσωπα. Επίσης ένας ακόμα παίκτης για την 11άδα θα είναι ο νέος επιθετικός, ο διεθνής Κορεάτης και συμπατριώτης του Ίνμπομ Χουάνγκ, ο Ουί Τζο Χουάνγκ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα