G-Betting: Πολλά γκολ στη Ριζούπολη, ηρεμία στα Γιάννενα

Newsroom
G-Betting: Πολλά γκολ στη Ριζούπολη, ηρεμία στα Γιάννενα
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα σημερινά ματς της Super League.

Η 2η αγωνιστική ξεκίνησε την Παρασκευή, με τον Ιωνικό να αναδεικνύεται ισόπαλος με 0-0 κόντρα στον Λεβαδειακό. Το Σάββατο 27 Αυγούστου το πρόγραμμα έχει δύο αναμετρήσεις.

H αρχή γίνεται στα Γιάννενα όπου ο ΠΑΣ υποδέχεται τη Λαμία. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα και θα ψάξουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

y

Η ομάδα της Φθιώτιδας που έχασε πέναλτι, είχε ένα καλό πρώτο μισάωρο κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά στη συνέχεια μίλησε η ανωτερότητα της Ένωσης που καθάρισε το ματς με 3-0 χάρη σε Αραούχο και Πινέδα. Από την άλλη ο ΠΑΣ άντεξε για 57λεπτά κόντρα στους Πειραιώτες πριν ο Βαλμπουενά σκοράρει με κεφαλιά. Ο ΠΑΣ μπαίνει σαν φαβορί για το ματς αυτό και ο άσσος στο 1.93, ωστόσο έχασε σημαντικούς παίκτες φέτος, ενώ δεν ενισχύθηκε στο μεταγραφικό παζάρι. Κλειστό ματς αναμένεται χωρίς πολλά γκολ και το under 1.5 γκολ στο 1.55, όπως και το under 0.5 γκολ ημίχρονο στο 2.30 αξίζουν να ασχοληθεις μαζί τους.

Πάμε και στο έτερο ματς, εκείνο της ΑΕΚ με τον Βόλο. Η Ένωση θέλει να πάει στο 2/2 στη Ριζούπολη και να βάλει πίεση στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου που παίζουν αύριο και μεθαύριο. Από την άλλη η ομάδα από τη Μαγνησία έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη κόντρα στον Αστέρα, όπου ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις. Η ομάδα του Αλμέιδα διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά με Πινέδα, Μάνταλο, Λιβάι και Αραούχο, ενώ βοηθά πολύ και Τσούμπερ που φέτος παίζει μπακ-χαφ από τα αριστερά. Στον αντίποδα ο Βόλος είναι μια ομάδα που παραδοσιακά δέχεται και βάζει εύκολα γκολ. Πολλά ματς του είναι συναρπαστικά, αφού σπάνια κλείνεται στα καρέ του, ακόμα και αν παίζει με κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος όπως η ΑΕΚ. Ο άσσος σε συνδυασμο με το over 2.5 πληρώνουν 1.73 και είναι μια επιλογή που δεν μπορείς να την αγνοήσεις. Επίσης σε δελεάζει το 2.10 στο να σκοράρει στο ματς ο Αραούχο, ο οποίος είναι φορτσάτος μετά τα δύο που έβαλε στην πρεμιέρα με τη Λαμία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα