Ολυμπιακός: Το φλερτ με Φουρνιέ δύσκολα πλέον θα καταλήξει σε «γάμο»

Ολυμπιακός: Το φλερτ με Φουρνιέ δύσκολα πλέον θα καταλήξει σε «γάμο»

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το φλερτ με Φουρνιέ δύσκολα πλέον θα καταλήξει σε «γάμο»

bet365

Αλλαγή δεδομένων για τον Ζουλιέν Φουρνιέ - που έχει και άλλες κρούσεις από ομάδες - και τον Ολυμπιακό προκύπτουν το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με τις νεότερες γαλλικές πηγές.

Ο 48χρονος Ζουλιέν Φουρνιέ μέχρι πριν από περίπου 20 ημέρες ήταν ιδιαίτερα κοντά στον Ολυμπιακό.

Ο έμπειρος παράγοντας σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπήρχαν θα πλαισίωνε τον Κριστιάν Καρεμπέ αναλαμβάνοντας ένα επιτελικό πόστο. Αυτή ήταν η εξέλιξη που επρόκειτο να συμβεί.

Σύμφωνα με τις τελευταίες γαλλικές πηγές - ανεξάρτητα από τις πληροφορίες για την πρόταση της Πάρμα και άλλες κρούσεις για τον Φουρνιέ - αυτό δεν φαίνεται τελικώς πώς θα συμβεί. Ή φαίνεται δύσκολο να συμβεί σε αυτή τη φάση. Ο Φουρνιέ δεν αναμένεται δηλαδή τελικώς να κλείσει στον Ολυμπιακό. Ακόμα και στην Πάρμα φέρεται να ζήτησε χρόνο.

Ο Ολυμπιακός πάντως έχει ψαχτεί για τα καλά για επιτελικό στέλεχος στο σκέλος των μεταγραφών. Οπότε μένει να φανεί το ποιά θα είναι η τελική κατάληξη και κατά πόσον θα κλείσει κάποιο νέο στέλεχος από το εξωτερικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα