ΠΑΟΚ: Οι ενοχλήσεις του Λύρατζη φέρνουν και πάλι τον Βιεϊρίνια στα δεξιά

ΠΑΟΚ: Οι ενοχλήσεις του Λύρατζη φέρνουν και πάλι τον Βιεϊρίνια στα δεξιά

ΠΑΟΚ: Οι ενοχλήσεις του Λύρατζη φέρνουν και πάλι τον Βιεϊρίνια στα δεξιά

bet365

Ο Λευτέρης Λύρατζης ταλαιπωρείται ακόμη από ενοχλήσεις στον αστράγαλο κι έμεινε εκτός από την σημερινή προπόνηση, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δοκιμάζει τον Αντρέ Βιεϊρίνια στο δεξιό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ συνέχισαν με μια προπόνηση το πρωί της Παρασκευής (26/2) την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο το βράδυ της Κυριακής (28/2) στο γήπεδο της Τούμπας.

Από το παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στον Παναιτωλικό και μετά ο Λευτέρης Λύρατζης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αστράγαλο (στο ίδιο σημείο που είχε χτυπήσει στη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ολλανδία), έμεινε εκτός προπόνησης και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η κατάστασή του θα αξιολογηθεί εκ νέου στην τελευταία προπόνηση.

Όλα δείχνουν ότι ο 22χρονος Έλληνας αμυντικός δύσκολα θα είναι 100% έτοιμος για τον δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα γι’ αυτό και στις τελευταίες δοκιμές για το πλάνο της ενδεκάδας ο Αντρέ Βιεϊρίνια δοκιμάστηκε από τον Λουτσέσκου στο δεξιό άκρο της άμυνας.

Την Παρασκευή (26/2) οι «ασπρόμαυροι» δούλεψαν στην ανάπτυξη και τους επιθετικούς αυτοματισμούς, ενώ στο τελευταίο μέρος διεξήχθη και δίτερμα, με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο.

Ο Ίβαν Νέσμπεργκ και ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Η προετοιμασία με φόντο τον Ατρόμητο, θα ολοκληρωθεί το απόγευμα του Σαββάτου (18:00) με μία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα