Αθλητικές εφημερίδες: Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας στο Gazzetta!

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας στο Gazzetta!

bet365

Η μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League κι ο ηρωικός Βατσλίκ, όπως κι η εμφάνιση της Εθνικής με την Σερβία πρωταγωνιστούν στα πρωτοσέλιδα της Παρασκευής.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να αποκλείσει τον Απόλλωνα Λεμεσού και προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League, μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, με τον Τύπο να στέκεται φυσικά στον «ήρωα» Βατσλίκ να πιάνει 3 εκτελέσεις, ενώ πρωταγωνιστούν Αγιά Σοφιά και Πάολο Φερνάντες.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων: Europarty με ήρωα Βατσλίκ και Γιάνναρος Θεός

Η SportDay έχει τίτλο «ήρωας» αναφερόμενη φυσικά στον Βατσλίκ που απέκρουσε τρία πέναλτι, ενώ τονίζει πως η Εθνική είναι «για μεγάλα πράγματα» μετά την ήττα με 100-04 από τη Σερβία.

Η Live Sport κυκλοφορεί με κεντρικό τίτλο: «Europarty με Τόμας», χαρακτηρίζει «Θεό» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τονίζει πως ο ΠΑΟΚ είναι στην τελική ευθεία για τον Πάλο Φερνάντες. Μάλιστα, γίνεται λόγος για «θετικό κλίμα για το νέο γήπεδο του Άρη».

Το Φως των Σπόρ έχει κεντρική φωτογραφία μία από τις τρεις μεγάλες αποκρούσεις του Βατσλίκ και έχει τίτλο: «Ήρωας πρόκρισης» ενώ τονίζεται ότι η ομάδα «φωνάζει για ενίσχυση». «Και τα λιοντάρια χάνουν», γράφει για την Εθνική.

Ο Κόκκινος Πρωταθλητής γράφει: «Ομάδα ομαδάρα μου, τι ζούμε πάλι» και χαρακτηρίζει «αράχνη» τον Βατσλίκ.

Αθλητικές εφημερίδες: ΑΕΚΑΡΑ ιδού ο Ναός σου και Θέμα Ιβάν η απόκτηση Φερνάντες

Η Αθλητική Ώρα στέκεται στο αποκλειστικό ρεπορτάζ από την «Αγιά Σοφιά», ενώ γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην «παντοδύναμη και ασταμάτητη» ομάδα του χάντμπολ μετά την απόκτηση του Ορελιέν Τσιντομπί. Όσο για το ματς με τον Βόλο, τονίζεται ότι ο Αλμέιδα κρατάει μια απόφαση για την τελευταία στιγμή.

Η Metrosport χωρίζει το πρωτοσέλιδό της στα δύο λέγοντας για τον Άρη ότι υπάρχουν απαιτήσεις καθώς στόχος είναι «μίνιμουμ η δεύτερη θέση και η κατάκτηση του Κυπέλλου», ενώ για τον Πάολο Φεράντες τονίζεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι σε απευθείας συζητήσεις με τον Αχιλλέα Μπέο για την απόκτηση του παίκτη από τον ΠΑΟΚ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα