Λαμία: Αρκετές επιστροφές στην αποστολή ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Newsroom
Λαμία: Αρκετές επιστροφές στην αποστολή ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Πέντε επιστροφές μετράει ο Τζανλούκα Φέστα στη Λαμία για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα με την ομάδα της Φθιώτιδας να ανακοινώνει την αποστολή.

Η Λαμία αναχωρεί το πρωί της Παρασκευής για τα Γιάννινα ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον ΠΑΣ και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της με προπόνηση εκεί αύριο (26/8) το απόγευμα.

Ο Τζανλούκα Φέστα σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας με την ΑΕΚ που αντιμετώπιζε πάρα πολλές απουσίες, βλέπει αρκετούς παίκτες του να επιστρέφουν. Συγκεκριμένα επανέρχονται στην αποστολή οι Σαράνοφ, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Τζανδάρης και Γιακουμάκης.

Αντίθετα εκτός παραμένουν οι Ρόμανιτς και Καραμάνος, ενώ δεν είναι διαθέσιμοι και οι Μπενίτες, Μαρμεντίνι, Μποάκιε και Γκέντσογλου.

Στην αποστολή της Λαμίας είναι οι Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Μπάμπης, Τσιλούλης, Βασιλακάκης, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Τσούκαλος.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα