Ο Άρης κοιτάζει άλλες επιλογές καθώς δείχνει τρομερά δύσκολη η απόκτηση του Κόστα

Ο Άρης κοιτάζει άλλες επιλογές καθώς δείχνει τρομερά δύσκολη η απόκτηση του Κόστα

Ο Άρης κοιτάζει άλλες επιλογές καθώς δείχνει τρομερά δύσκολη η απόκτηση του Κόστα

bet365

Η αναζήτηση επιλογών για την απόκτηση μέσου μοιάζει αναπόφευκτη για τον Άρη καθώς η περίπτωση του Μπρούνο Κόστα δείχνει να απομακρύνεται οριστικά για τους «κίτρινους» εκτός κι αν σημειωθεί θεαματική ανατροπή δεδομένων μέσα σε μια εβδομάδα.

Στην παρούσα στιγμή, αυτά δεν ενισχύουν το σενάριο συνεργασίας του Άρη με τον Μπρούνο Κόστα. Γιατί ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο είναι κάθετα αντίθετος επί του ενδεχομένου αποχώρησης του ποδοσφαιριστής γιατί στο πρόσωπο του 25χρονου βλέπει ένα χρήσιμο εργαλείο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον άξονα της μεσαίας γραμμής έως το δεξί άκρο της άμυνας. Γιατί επίσης ο ίδιος ο Πορτογάλος νιώθει ότι εμπεριέχουν ειλικρίνεια τα λόγια του προπονητή του και θέλει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα της Πόρτο.

«Αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι αν όχι απίθανο είναι τουλάχιστον δύσκολο να φύγει ο Μπρούνο από την ομάδα. Μοναδική περίπτωση αλλαγής των δεδομένων είναι να προχωρήσει η Πόρτο στην απόκτηση παίκτη στη μεταγραφική περίοδο αλλά και πάλι αυτό δεν θα σημαίνει ότι θα φύγει ο Μπρούνο. Ο Μπρούνο μπορεί να παίξει στον άξονα, παράλληλα όμως χρησιμοποιείται και στο δεξί άκρο της άμυνας όπου αυτή τη στιγμή η Πόρτο έχει μόλις έναν παίκτη. Συν τοις άλλοις, ο Μπρούνο είναι χαρούμενος στην Πόρτο και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για βασικό ρόλο στην ομάδα από τη στιγμή που αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας», ήταν η άποψη που διατύπωσε ο ρεπόρτερ της O’ Jogo, Μπρούνο Μοντέιρο, σε συζήτηση στον αέρα του Metropolis 95.5.

Οι πιθανότητες ανατροπής των δεδομένων δεν είναι πολλές κρίνοντας και από τη αναλλοίωτη στάση που κράτησε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο (επί της περίπτωσης του Μπρούνο Κόστα) σε ενδιαφέρον που εκφράστηκε από ομάδες της Ισπανίας και της Αγγλίας. «Ο Κονσεϊσάο έκανε πολλά για να διασφαλίσει τη θέση του και του δείχνει εμπιστοσύνη», συμπλήρωσε ο Μοντέιρο θεωρώντας καταλυτική τη στάση του προπονητή της Πόρτο στον τρόπο σκέψης του Κόστα. Ενδεχομένως ο τελευταίος να σκεφτόταν σοβαρά την προοπτική δανεισμού του σε άλλη ομάδα αλλά ο ρόλος που φαίνεται ότι του έχει αναθέσει ο προπονητής του, προφανέστατα, διαμόρφωσε τη σκέψη του.

Κατ’ επέκταση, ακόμη κι αν η Πόρτο προχωρήσει στην προσθήκη παίκτη στη μεσαία γραμμή (σ. σ. έχει δικαίωμα να το κάνει έως την 1η Σεπτεμβρίου) αυτό δεν θα σημαίνει ότι ο Κόστα θα ετοιμάσει βαλίτσες. «Προσπάθησε να αποκτήσει έναν παίκτη από την Ατλέτικο Μινέιρο κι ένας από την Γκιμαράες ο ένας ήταν ακριβός και ο δεύτερος κατέληξε στη Βαλένθια», κατέληξε ο Μοντέιρο.

Εν τέλει, η αναζήτηση άλλων επιλογών είναι μια αναπόφευκτη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσει ο Άρης με απώτερο σκοπό την ενίσχυσή του στον άξονα της μεσαίας γραμμής, εκτός κι αν σημειωθεί αλλαγή δεδομένων στην περίπτωση του Κόστα και κυρίως, θελήσει ο Πορτογάλος να έρθει στη Θεσσαλονίκη αντί άλλων προοπτικών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα