ΑΕΚ: Η κίνηση ανθρωπιάς του Αλμέιδα για πρώην ποδοσφαιριστή του που συνελήφθη

ΑΕΚ: Η κίνηση ανθρωπιάς του Αλμέιδα για πρώην ποδοσφαιριστή του που συνελήφθη

Newsroom
ΑΕΚ: Η κίνηση ανθρωπιάς του Αλμέιδα για πρώην ποδοσφαιριστή του που συνελήφθη

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα στέκεται στο πλευρό του Εσεκιέλ Σιριλιάνο, ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές στην Αργεντινή, με τον τεχνικό της ΑΕΚ να ζητάει από την προσωπική του ψυχολόγο να αναλάβει τον 30χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο Εσεκιέλ Σιριλιάνο αγωνιζόταν στη Ρίβερ Πλέιτ την εποχή που ο Ματίας Αλμέιδα ήταν προπονητής εκεί. Τελευταία ο 30χρονος Αργεντινός μέσος που δείχνει να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, συνελήφθη από τις Αρχές στην Αργεντινή για απόπειρα ένοπλης ληστείας, παράνομη κατοχή όπλου και ενδοοικογενειακή βία.

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα Infobae, ο Αλμέιδα προχώρησε σε μια κίνηση ανθρωπιάς προς τον πρώην παίκτη του καθώς ζήτησε από την προσωπική του ψυχολόγο να αναλάβει τον Σιριλιάνιο. Η συγκεκριμένη ψυχολόγος είχε βοηθήσει στο παρελθόν τον Αλμέιδα για να ξεπεράσει την κατάθλιψη που αντιμετώπιζε.

Σύμφωνα με τους συγγενείς του Σιριλιάνο, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής παρουσιάζει σημάδια κατάθλιψης και σχιζοφρένειας.

Ο Αλμέιδα έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε τέτοια θέματα, έχοντας μιλήσει στο παρελθόν ανοικτά για τα ζητήματα της κατάθλιψης και για τη στήριξη που πρέπει να παρέχεται σε όσους την αντιμετωπίζουν.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα