Τζαβίδας: «Πάμε για νίκη στην Τούμπα, θα 'κυνηγήσουμε' τα play offs»

Τζαβίδας: «Πάμε για νίκη στην Τούμπα, θα 'κυνηγήσουμε' τα play offs»

Newsroom
 Τζαβίδας: «Πάμε για νίκη στην Τούμπα, θα 'κυνηγήσουμε' τα play offs»

bet365

Ο Μάριος Τζαβίδας έδειξε αισιόδοξος για τη φετινή πορεία του Ατρόμητου και έδωσε το... στίγμα όλων στο Περιστέρι ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Εκ των σκόρερ του Ατρόμητου στο 3-1 της πρεμιέρας επί του ΟΦΗ αλλά και ο μόνος Ελληνας που βρήκε δίχτυα στην 1η αγωνιστική της Super League ήταν ο Μάριος Τζαβίδας. Ο νεαρός φορ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για τη νέα σεζόν και μάλιστα έδειξε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την επερχόμενη (28/8) αναμέτρηση της ομάδας του στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ,

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την καλή αρχή που έκανε στη Super League:
«Ηταν η πρώτη φορά που ήξερα ότι θα έπαιζα βασικός. Είχα παίξει και πέρυσι στη Λαμία, αλλά το είχα μάθει τελευταία στιγμή και δεν είχα χρόνο να το επεξεργαστώ. Τώρα είχα προετοιμαστεί, ήμουν έτοιμος και πολύ χαρούμενος. Δείχνει εμπιστοσύνη ο προπονητής που σε χρησιμοποιεί στην πρεμιέρα. Το γκολ είναι συναίσθημα που τρέφει τους επιθετικούς».

Για το ότι τον βοήθησε να ξέρει ότι θα ξεκινήσει βασικός: «Μπορεί κάποιους παίκτες να τους αγχώνει. Εγώ θα ήθελα να το ξέρω για να σκεφτώ το παιχνίδι διαφορετικά».

Για την προετοιμασία: «Πέρασε πολύ καλά. Είμαστε αισιόδοξοι από την εικόνα των φιλικών, έχουμε και πολύ καλά αποδυτήρια. Η χρονιά θα πάει καλά, θα 'κυνηγήσουμε' τα play offs και στο Κύπελλο θα πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Πέρυσι είχαμε αλλάξει τρεις προπονητές, φέτος κάναμε καινούρια αρχή. Ο προπονητής είναι από πέρυσι και γνωρίζει τους περισσότερους παίκτες, μπήκαν πολύ πιο εύκολα στο κλίμα οι καινούριοι παίκτες».

Για το ότι έφυγε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού για τον Ατρόμητο: «Από τις πρώτες μέρες που μίλησα με τους ανθρώπους του Ατρόμητου κατάλαβα πόσο ήθελαν να με βοηθήσουν. Οποιο παιδί ακούει να του μιλάνε έτσι, θα θεωρήσει ότι είναι το σωστό. Σκέφτηκα ότι θα με βοηθήσει αυτή η απόφαση να κάνω το βήμα».

Για τη συνεργασία με τον Κόουλμαν: «Πολύ καλός προπονητής και άνθρωπος. Είναι πολύ σοβαρός και το καταλαβαίνεις όταν σου μιλάει. Μπορείς μόνο να του δείξεις σεβασμό, όχι μόνο από την καριέρα του αλλά και από το ήθος του».

Για την Εθνική Κ19 και τις ευκαιρίες που περιμένουν οι παίκτες: «Ολοι ξέρουν ότι δεν είναι τόσο εύκολο να εμπιστευτούν οι ομάδες τα νέα παιδιά. Ολοι προσπαθούμε να δώσουμε το 100%. Πιστεύω ότι αν κάποιος αξίζει θα ανταμειφθεί. Δεν μπορεί να σε κρατήσει πίσω ούτε ένας προπονητής, ούτε μια χώρα, ούτε μια ομάδα».

Για το αν σκέφτεται το εξωτερικό: «Το ακούω συνέχεια, κι εμένα μου το λένε, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι πάντα σωστό το να φύγεις. Είμαι σε ένα περιβάλλον που μου έχουν δοθεί όλα τα εφόδια. Από κει και πέρα, είναι στο χέρι μου»

Για τη φετινή σεζόν: «Θα είναι σίγουρα πιο ανταγωνιστικό. Οι μεγάλες ομάδες δεν έχουνε ξεκινήσει τόσο καλά και οι μικρές είναι καλύτερες από πέρυσι. Θα δούμε ένα πιο ολοκληρωμένο πρωτάθλημα φέτος».

Για τις φιλοδοξίες του: «Θέλω να καθιερωθώ στον Ατρόμητο και στην Εθνική Ελλάδας. Ως παιδί κάνω πολλά όνειρα. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο».

Για το πρότυπό του: «Μου αρέσει πολύ ο τρόπος παιχνιδιού του Μπενζεμά, αλλά ο καλύτερος παίκτης του κόσμου είναι ο Μέσι»
Για το ερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Εμείς πηγαίνουμε για τη νίκη, είμαστε σίγουροι, είμαστε προετοιμασμένοι. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε»

Για τον ανταγωνισμό με τον Κιάρτανσον : «Δεν θεωρώ κακό ότι μπορεί να έχει ένα προβάδισμα, θα με κάνει καλύτερο και θα μάθω πολλά πράγματα. Εχει μια μεγάλη καριέρα. Όπως έμαθα πολλά πράγματα πέρυσι από τον Κουλούρη και από τον Αλιμπεκ».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα