ΑΕΚ: Επικοινωνία του Σιμόες με ανθρώπους της «Ένωσης»

ΑΕΚ: Επικοινωνία του Σιμόες με ανθρώπους της «Ένωσης»

Newsroom
ΑΕΚ: Επικοινωνία του Σιμόες με ανθρώπους της «Ένωσης»

bet365

Ο Αντρέ Σιμόες δεν ξέχασε την πρώην ομάδα του και επικοινώνησε με ιθύνοντές της πριν το ματς με την Λαμία για να τους ευχηθεί για τη νέα σεζόν.

Τα χρόνια... νερό δεν γίνονται. Ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος δεν ξέχασε να συνομιλήσει με ανθρώπους της «Ένωσης» πριν τον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν με την Λαμία για να ευχηθεί στην ομάδα που πέρασε τα τελευταία επτά χρόνια της καριέρας του να έχει καλή αρχή και να τις πάνε όλα καλά στη νέα σεζόν.

Ο Αντρέ Σιμόες αγωνίστηκε στην ΑΕΚ την επταετία (2015-2022) πραγματοποιώντας 227 συμμετοχές με 11 γκολ και επτά ασίστ, ξεπερνώντας παράλληλα τα 18.000 αγωνιστικά λεπτά με την φανέλα της «Ένωσης». Φέτος, το καλοκαίρι ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με την ομάδα και συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην πατρίδα του και την Φαμαλικάο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα