Ο Πάολο Φερνάντες στο τραπέζι για ΠΑΟΚ (vids)

Ο Πάολο Φερνάντες στο τραπέζι για ΠΑΟΚ (vids)

bet365

H περίπτωση του Πάολο Φερνάντες, που προτάθηκε τις τελευταίες ημέρες, φαίνεται να απασχολεί τον ΠΑΟΚ στην προσπάθεια ενίσχυσής του στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Το όνομα του Πάολο Φερνάντες έχει «πέσει στο τραπέζι» για τον ΠΑΟΚ και ο 24χρονος μεσοεπιθετικός του Βόλου είναι μια περίπτωση που εξετάζεται από τους «ασπρόμαυρους».

Με εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, γεμάτη σεζόν με την ομάδα του Βόλου (πέρσι μέτρησε 6 γκολ και 3 ασίστ σε 30 συμμετοχές), καλό ξεκίνημα με γκολ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ο Ισπανός επιτελικός μέσος μοιάζει να είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Δεν είναι τυχαίο ότι το όνομά του έχει παίξει και για άλλες ελληνικές ομάδες το τελευταίο χρονικό διάστημα και έχει συνδεθεί στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Ο Πάολο Φερνάντεζ Καντίν, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ, οι πρώτες ανεπίσημες επαφές έχουν γίνει μεταξύ των δύο πλευρών, για μια περίπτωση που θα απασχολήσει το επόμενο χρονικό διάστημα τους «ασπρόμαυρους».

Με το συμβόλαιο του να λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο στο Βόλο γνωρίζουν ότι ο 24χρονος μεσοεπιθετικός μπορεί από τον Ιανουάριο να υπογράψει ως ελεύθερος σε όποια ομάδα επιθυμεί, παράγοντας που θα παίξει ρόλο στις διαπραγματεύσεις και την τελική απόφαση.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα