ΠΑΟΚ: Όλοι στη διάθεση του Λουτσέσκου, πλην Νέσμπεργκ και Μιχαηλίδη

ΠΑΟΚ: Όλοι στη διάθεση του Λουτσέσκου, πλην Νέσμπεργκ και Μιχαηλίδη

ΠΑΟΚ: Όλοι στη διάθεση του Λουτσέσκου, πλην Νέσμπεργκ και Μιχαηλίδη

bet365

Μόλις δύο ονόματα, αυτά των Ίβαν Νέσμπεργκ και Γιάννη Μιχαηλίδη, είναι στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

Οι δύο παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο Με τους περισσότερους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης (23/8) στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, όπου ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής (29/8) κόντρα στον Ατρόμητο.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ατρόμητο συνεχίζεται με την προπόνηση της Τρίτης (23.08) να περιλαμβάνει δουλειά σε όλους τους τομείς για τους παίκτες του Δικεφάλου.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και ασκήσεις σχετικές με το passing game. Ακολούθησε παιχνίδι κατοχής σε μεγάλο χώρο και στη συνέχεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε μαθήματα επιθετικής τακτικής στους παίκτες του. Στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό διπλό υψηλής έντασης.

Τα μοναδικά ονόματα στο ιατρικό δελτίο είναι αυτά των Ίβαν Νέσμπεργκ και Γιάννη Μιχαηλίδη. Οι δύο παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο».

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα