Ολυμπιακός: Scouting Camps στο προπονητικό κέντρο του

Ολυμπιακός: Scouting Camps στο προπονητικό κέντρο του

Newsroom
Ολυμπιακός: Scouting Camps στο προπονητικό κέντρο του

bet365

Η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού ανακοινώνει τη διοργάνωση ανοιχτών δοκιμαστικών Αττικής, στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη.

Τα scouting camps αποτελούν εκδήλωση θεσμό για την Ακαδημία του Ολυμπιακού, σε συνεργασία με τις σχολές του συλλόγου σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο. Τα δοκιμαστικά θα πραγματοποιηθούν στο αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού στον Ρέντη και οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν την πύλη των «ερυθρόλευκων» εγκαταστάσεων και να διεκδικήσουν μία θέση στην Ακαδημία.

Τα ηλικιακά γκρουπ των προπονήσεων έχουν να κάνουν για ποδοσφαιριστές γεννημένους 2011-2012-2013 και θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Σεπτεμβρίου στο Ρέντη. Να σημειωθεί πως θα ακολουθήσουν και άλλα scouting camps σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213-0104710

Email: [email protected]

Ώρες επικοινωνίας: 12:30-16:00

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site του Ολυμπιακού

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα