Επιθετικό σχήμα με Καμάτσο στην 11αδα για τον Άρη

Επιθετικό σχήμα με Καμάτσο στην 11αδα για τον Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Επιθετικό σχήμα με Καμάτσο στην 11αδα για τον Άρη

bet365

Σε μόλις μία αλλαγή προχώρησε ο Χερμάν Μπούργος για την πρεμιέρα (20:30) του Πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό δίνοντας φανέλα βασικού στον Ραφαέλ Καμάτσο.

Ο Αργεντίνος προπονητής επέλεξε να μην κάνει αλλαγές σε σχέση με την 11αδα που παρέταξε στον δεύτερο αγώνα με τη Μακάμπι για τα προκριματικά του Conference League με εξαίρεση τον Ραφαέλ Καμάτσο ο οποίος για δεύτερη φορά είναι στο βασικό σχήμα. Ουσιαστικά αντικαθιστά τον Χουάν Ιτούρμπε ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή καθώς καταλαμβάνει θέση ξένου και μεταξύ του Παραγουανού και του Μόουζες Οντουμπάτζο ο προπονητής του Άρη επέλεξε να έχει στη διάθεσή του τον δεύτερο τον οποίον μάλιστα τοποθέτησε και στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Μάρβιν Πίρσμαν είναι στο αντίστοιχο αριστερό με τους Φαμπιάνο-Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας και τους Ντουκουρέ-Νταμπό στο δίδυμο των κεντρικών χαφ. Μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Λούις Πάλμα ενώ οι Μαντσίνι-Καμάτσο θα παίξουν στα άκρα με τον Άντρε Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης. Ο Χουλιάν Κουέστα θα υπερασπιστεί την εστία του Άρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα