Ολυμπιακός: Αποστολή χωρίς Χουάνγκ με ΠΑΣ και μέσα τους Ντε Λα Φουέντε, Κούτρη και Βρουσάι

Newsroom
 Ολυμπιακός: Αποστολή χωρίς Χουάνγκ με ΠΑΣ και μέσα τους Ντε Λα Φουέντε, Κούτρη και Βρουσάι

bet365

Ο Κάρλος Κορμπεράν έκανε γνωστές τις επιλογές του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έξω ο Χουάνγκ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα το βράδυ της Κυριακής (21/8, 22.00, Cosmote TV), στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα Super League Ελλάδας 2022-23. Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (20/8), ο προπονητής Κάρλος Κορμπεράν ανακοίνωσε την αποστολή. Εκτός αυτής είναι ο Κορεάτης Χουάνγκ. Φαίνεται πως αποφασίστηκε να προφυλαχθεί μετά την αλλαγή του στο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Εκτός έμειναν και οι ανέτοιμοι Γκάρι Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Μαντί Καμαρά, Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Κατά τα άλλα η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής παίκτες:

Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χασάν, Κίτσος, Ντε Λα Φουέντε, Κούντε, Κούτρης, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι και Ζίνκερναγκελ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα