Μπούργος: «Να κερδίσουμε κάθε λεπτό του αγώνα»

Μπούργος: «Να κερδίσουμε κάθε λεπτό του αγώνα»

Newsroom
Μπούργος: «Να κερδίσουμε κάθε λεπτό του αγώνα»

bet365

Ο Χερμάν Μπούργος αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος απέναντι στον Λεβαδειακό (21/8, 20:30) αλλά και σ’ ένα μειονέκτημα της ομάδας του που προσπαθεί να καλύψει μέσω των προπονήσεων.

Μιλώντας στα κανάλια Novasports ο Χερμάν Μπούργος εκτίμησε αρχικά για τον Άρη ότι… «είμαστε καλά. Η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο κι εμείς αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να διατηρήσουμε τον ίδιο ρυθμό και να παραμείνουμε στον ίδιο δρόμο γιατί στα τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια κερδίσαμε τα τρία και σκοράραμε εννιά γκολ οπότε πάνω σ’ αυτό το μοτίβο θα πρέπει να συνεχίσουμε στο Πρωτάθλημα».

Ρωτήθηκε για το αν έχει αποκτήσει ρυθμό η ομάδα και στάθηκε στο γεγονός ότι αρκετοί παίκτες ενσωματώθηκαν στην πορεία της προετοιμασίας. «Έχουμε αποκτήσει καλό ρυθμό κι έχουμε το μειονέκτημα ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την ομάδα δεν ήταν στην προετοιμασία. Ωστόσο προσπαθούμε αυτό το πράγμα να το ισορροπήσουμε. Προσπαθούμε να εξισορροπήσουμε τα επίπεδα της προπόνησης για να έρθουν στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους».

Ερωτηθείς για τον Λεβαδειακό απλά σημείωσε πως «δεν μπορώ να πω κάτι το ιδιαίτερο για τον Λεβαδειακό. Είναι μια ομάδα η οποία ανέβηκε την περασμένη σεζόν και μια ομάδα που ξέρει τις δυσκολίες του παιχνιδιού αλλά και τη δική μας ανάγκη για νίκη. Πρέπει να μπούμε κι να κερδίσουμε κάθε λεπτό του παιχνιδιού».

Στον επίλογο των δηλώσεών του αναφέρθηκε στους νεαρούς παίκτες της ομάδας στέλνοντας το εξής μήνυμα: «Πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν για τον Άρη. Συνεχίζουν από την περασμένη σεζόν δουλεύοντας για την ομάδα. Τους έδωσε ευκαιρία στα φιλικά παιχνίδια και είναι αναγκαίο να συνεχίσουν να δουλεύουν για τους εαυτούς τους και τον Άρη αλλά και την Εθνική ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα