ΠΑΟΚ: «Όλοι μαζί για το πρώτο βήμα στο νέο ταξίδι»!

ΠΑΟΚ: «Όλοι μαζί για το πρώτο βήμα στο νέο ταξίδι»!

ΠΑΟΚ: «Όλοι μαζί για το πρώτο βήμα στο νέο ταξίδι»!

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν από την επίσημη έναρξη της Superleague 2022-23, έστειλε το δικό της μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας κι έδωσε το σύνθημα ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί το βράδυ του Σαββάτου (20/8 – 21:45) στο γήπεδο της Τούμπας τον Παναιτωλικό για την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος και θέλει να ξεκινήσει με θετικό τρόπο το φετινό του ταξίδι στις εγχώριες διοργανώσεις.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, έστειλε το μήνυμά της προς τον κόσμο της ομάδας, που σχεδιάζει να βρεθεί αύριο το βράδυ στις κερκίδες της Τούμπας.

Πιο αναλυτικά:

«Η Super League 2022-23 κάνει πρεμιέρα στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Δικέφαλο να υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε την ομάδα μας να ξεκινήσει νικηφόρα την φετινή της πορεία στο πρωτάθλημα. Η προπώληση των εισιτηρίων της αναμέτρησης θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου (20.08) στις 09:00, τόσο μέσω web, όσο και μέσω των εκδοτηρίων της Τούμπας. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του αγώνα εδώ.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 20:15 για το κοινό. Παρακαλούμε να προμηθευτείτε όσο το δυνατόν νωρίτερα τα εισιτήριά σας και να έρθετε στο γήπεδο όσο νωρίτερα για να αποφύγουμε συνωστισμούς στα εκδοτήρια και τις θύρες.

Ακόμη και τα μεγαλύτερα ταξίδια ξεκινούν με το πρώτο βήμα!

Καλή σεζόν!»

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα