Γιάσμιν Κούρτιτς: Επιμένουν στην Ιταλία για Σαμπντόρια και Πίζα

Γιάσμιν Κούρτιτς: Επιμένουν στην Ιταλία για Σαμπντόρια και Πίζα

Γιάσμιν Κούρτιτς: Επιμένουν στην Ιταλία για Σαμπντόρια και Πίζα

bet365

Οι Σαμπντόρια και Πίζα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα ιταλικής ιστοσελίδας, συνεχίζουν να δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σλοβένου μέσου του ΠΑΟΚ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Γιάσμιν Κούρτιτς «κυκλοφορεί» στα ιταλικά ΜΜΕ, το προηγούμενο διάστημα υπήρχε μια κινητικότητα γύρω από τον Σλοβένο μέσο του ΠΑΟΚ, που έχει ακουστεί για διάφορες ιταλικές ομάδες.

Με δεδομένο ότι το μεταγραφικό «παράθυρο» φέτος θα κλείσει στις 15 Σεπτεμβρίου οι ομάδες πάνε πιο πίσω τις αγορές τους και όπως αναφέρει σήμερα το «Tuttomercatoweb», η Σαμπντόρια και η Πίζα «συνεχίζουν να έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στον Κούρτιτς», μάλιστα όπως αναφέρει ο συντάκτης του κειμένου «θα δούμε στο τέλος, αν μία από τις δύο, τον κερδίσει ή ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό».

Το ότι το όνομα του Κούρτιτς επέστρεψε στα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου δεν λέει απολύτως τίποτα, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι πιθανότητες παραμονής του στον ΠΑΟΚ είναι πολύ περισσότερες από το να αποχωρήσει και να συμφωνήσει με κάποια ιταλική ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα