Χωρίς Μάρτενσον ο Παναιτωλικός με ΠΑΟΚ

Newsroom
 Χωρίς Μάρτενσον ο Παναιτωλικός με ΠΑΟΚ

bet365

Ο Σουηδός χαφ του Παναιτωλικού δεν υπολογίζεται για την αυριανή πρεμιέρα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.

Χωρίς τον Μάρτενσον θα παίξει αύριο (20/8) ο Παναιτωλικός στην Τούμπα, στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος καθώς ο Σουηδός χαφ δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Εκτός για διάφορους λόγους έμειναν και οι Μαλής, Μπακαδήμας, Μπελεβώνης, Στεργιάκης, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Σενγκέλια, παρότι ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε πριν από μερικές ημέρες. Ωστόσο βρίσκεται σε καλό βαθμό ετοιμότητας, καθώς έκανε κανονικά προπόνηση με την Εουπεν.

Η αποστολή των «κυανοκίτρινων» είναι η εξής: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Καρέλης, Βαρόνε, Πέδρο, Νταγκό, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Λάρσον, Φλόρες, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Τσιγγάρας, Λιάβας, Κοντογιάννης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα