ΠΑΟΚ: Οι Γάλλοι στέλνουν τον Μαροκινό Αμίν Μπάσι στην Τούμπα (vid)

ΠΑΟΚ: Οι Γάλλοι στέλνουν τον Μαροκινό Αμίν Μπάσι στην Τούμπα (vid)

ΠΑΟΚ: Οι Γάλλοι στέλνουν τον Μαροκινό Αμίν Μπάσι στην Τούμπα (vid)

bet365

Γαλλικό δημοσίευμα εμπλέκει τον ΠΑΟΚ με τον μεσοεπιθετικό της Μετς, Αμίν Μπάσι, με τους «ασπρόμαυρους» να κινούνται για τον δανεισμό του 24χρονου Μαροκινού χαφ.

Μετά από αρκετό καιρό ένα δημοσίευμα στο εξωτερικό κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα για τον 24χρονο Μαροκινό μεσοεπιθετικό της Μετς, Αμίν Μπασί.

«Ο 24χρονος Μαροκινός, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο του 2025 και ενώ αγωνίστηκε στην Μπάρνσλεϊ την προηγούμενη χρονιά, έχει την δυνατότητα να αποχωρήσει από αυτό το καλοκαίρι. Ο ΠΑΟΚ είναι επίσης μία ομάδα που προσπαθεί να προσεγγίσει τον παίκτη, θέλοντας τον δανεικό με οψιόν αγοράς. Ο ελληνικός σύλλογος προσπαθεί να φτάσει σε συμφωνία με την Μετς, την ώρα που ο παίκτης είναι θετικός στην αποχώρηση του», αναφέρει σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα «Foot Mercato».

Συνολικά στην καριέρα του μετρά 143 παιχνίδια με 29 γκολ και 22 ασίστ, τα περισσότερα στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.

Η Μετς τη φετινή σεζόν έχει δώσει τρεις αγώνες για το πρωτάθλημα της Β’ Γαλλίας με τον Μπασί να μην έχει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής.

@Photo credits: Instagram

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα