ΠΑΣ Γιάννινα: Επιστροφή για Κόντε, Σταματελόπουλο

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Επιστροφή για Κόντε, Σταματελόπουλο

bet365

Ευχάριστα τα νέα για τον Θανάση Στάικο, καθώς στην προπόνηση της Τρίτης επέστρεψαν έστω και όχι στον απόλυτο βαθμό οι Κόντε και Σταματελόπουλος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει την προετοιμασία του για την έναρξη του πρωταθλήματος όπου και θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης. Ο Θανάσης Στάικος μετά την μία μέρα παραπάνω ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες του, είδε σήμερα με χαρά τους Κόντε και Σταματελόπουλο να παίρνουν μέρος στην προπόνηση. Ο Ισπανός έπαιξε μάλιστα και σε ένα μέρος από το δίτερμα, ενώ ο Έλληνας έκανε το πρώτο μέρος της προπόνησης και δεν έπαιξε στο δίτερμα. Στον αντίποδα οι Ροσέρο και Κύρκος είχαν κάποια μικρά προβλήματα από το ματς με την Καρμιώτισσα και ειδικά για τον Ροσέρο οι εξετάσεις της Τετάρτης θα δείξουν αν θα μπορέσει ο παίκτης να προλάβει την πρεμιέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα