Παναθηναϊκός: Εκτός λόγω ίωσης ο Γκάνεα, αποφόρτιση ο Κουρμπέλης

Παναθηναϊκός: Εκτός λόγω ίωσης ο Γκάνεα, αποφόρτιση ο Κουρμπέλης

Newsroom
Παναθηναϊκός: Εκτός λόγω ίωσης ο Γκάνεα, αποφόρτιση ο Κουρμπέλης

bet365

Με δύο ουσιαστικά απόντες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού της Τρίτης, με τον Κρίστιαν Γκάνεα να είναι εκτός λόγω ίωσης και τον Δημήτρη Κουρμπέλη να κάνει πρόγραμμα αποφόρτισης.

Το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική ευθεία για την έναρξή του και οι ομάδες είναι λογικό να φορτσάρουν για να είναι έτοιμες. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε και σήμερα τις προπονήσεις, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην έχει μαζί του τον Κριστιάν Γκάνεα, καθώς ο Ρουμάνος έμεινε εκτός λόγω ίωσης, ενώ ουσιαστικά εκτός ήταν και ο Δημήτρης Κουρμπέλης ο οποίος δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα αλλά έκανε αποφόρτιση. Εννοείται πως στους απόντες ήταν και ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος θα επιστρέψει σε περίπου έναν μήνα.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες, το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα