Λεβαδειακός: Ενίσχυση στο τέρμα με Σαντομιέρσκι οι Βοιωτοί (vid)

Newsroom
Λεβαδειακός: Ενίσχυση στο τέρμα με Σαντομιέρσκι οι Βοιωτοί (vid)

bet365

Η ενίσχυση του Λεβαδειακού συνεχίζεται με τους Βοιωτούς να ανακοινώνουν την απόκτηση του 33χρονου Πολωνού τερματοφύλακα Γκρεγκόρζ Σαντομιέρσκι.

Ακόμα μία μεταγραφή για τον Λεβαδειακό με τους Βοιωτούς να ανακοινώνουν την απόκτηση του 33χρονου τερματοφύλακα Γκρεγκόρζ Σαντομιέρσκι. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Λεβαδειακού έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Grzegorz Sandomierski.

Ο 33χρονος Πολωνός τερματοφύλακας εχει παίξει στην εθνική ομάδα της χώρας του, έχοντας πρώτα περάσει και από τις U21 και U19 αυτής.

Έχει κατακτήσει δύο Πρωταθλήματα Ρουμανίας τις σεζόν 2019-2020 και 2020-2021 με την Κλουζ, ένα Πρωτάθλημα Κροατίας τη σεζόν 2013-2014 με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ένα Κύπελλο Πολωνίας τη σεζόν 2009-2010 με τη Γιαγκελόνια, καθώς και δύο Σούπερ Καπ Πολωνίας τη σεζόν 2010-2011 με την ίδια ομάδα και τη σεζόν 2014-2015 με τη Ζαβίσα Μπίντγκοστς.

Τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε πριν τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ήταν η Γκούρνικ Ζάμπζε, την εστία της οποίας υπερασπίστηκε την περσινή αγωνιστική περίοδο 20 φορές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα