Λεβαδειακός - Ατρόμητος 1-1: Φιλική ισοπαλία στην Αλίαρτο

Newsroom
Λεβαδειακός - Ατρόμητος 1-1: Φιλική ισοπαλία στην Αλίαρτο

bet365

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το φιλικό ματς του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο. Σκόρερ ο Μουνίθ για τους Περιστεριώτες και ο Συμελίδης για τους Βοιωτούς.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία των ομάδων ενόψει της έναρξης της Super League την επόμενη εβδομάδα. Στο πλαίσιο της πρόβας τζενεράλε, Λεβαδειακός και Ατρόμητος έδωσαν φιλική αναμέτρηση στην Αλίαρτο που έληξε ισόπαλη με 1-1.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης από την πλευρά του Λεβαδειακού είχε τον Μάρκοβιτς στην εστία, τους Κωνσταντινίδη, Τζημόπουλο, Βινίσιους και Παναγιώτου από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα, τους Μεχία, Χάμοντ και Νίκα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, τους Μουτίνιο και Βρακά στα άκρα και τον Δούμτσιο στην επίθεση.

Ο Κρις Κόλμαν για τον Ατρόμητο ξεκίνησε με τον Γιαννιώτη στην εστία, τους Οικονομίδη, Σουάρεθ, Μαυρομμάτη και Ντε Μποκ από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα, τους Γκονσάλες, Κουέν και Μουνίθ στον άξονα, τους Κλωναρίδη και Ρομπάιγ στα άκρα και τον Κιάρτανσον στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Περιστεριώτες ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 38' όταν ο Μουνίθ με υποδειγματικό πλασέ βρήκε δίχτυα γράφοντας το 0-1. Στο δεύτερο μέρος οι Βοιωτοί κατάφεραν να απαντήσουν με τον Συμελίδη, ο οποίος στο 65' ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα