ΑΕΚ: Μπήκαν σε φουλ ρυθμούς ο Μάνταλος και ο Γαλανόπουλος

ΑΕΚ: Μπήκαν σε φουλ ρυθμούς ο Μάνταλος και ο Γαλανόπουλος

Newsroom
ΑΕΚ: Μπήκαν σε φουλ ρυθμούς ο Μάνταλος και ο Γαλανόπουλος

bet365

Κανονικά προπονήθηκαν σήμερα τόσο ο Μάνταλος που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε όσο και ο Γαλανόπουλος. Δεν προπονήθηκε ο Γκατσίνοβιτς.

Θετικά νέα ανέκυψαν από την σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ για τον Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός προπονητής είδε τον Πέτρο Μάνταλο να ξεπερνάει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και να γυμνάζεται κανονικά δηλώνοντας παρόν ενόψει του Σαββατιάτικου (13/08) φιλικού με την Προοδευτική στο Σεραφείδειο. Κανονικά προπονήθηκε και ο Κώστας Γαλανόπουλος που είναι έτοιμος από άποψης φυσικής κατάστασης και το μόνο που του λείπει είναι ο ρυθμός, τον οποίο και θα αποκτήσει και πάλι σιγά σιγά, με την επιστροφή να πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Εκτός προπόνησης ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που αναρρώνει από ίωση και αναμένεται να επιστρέψει το Σάββατο (13/08) και να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στα Σπάτα. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Θοεδόσης Μαχαίρας, ενώ απών ήταν ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που αναρρώνει από ίωση.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Η προπόνηση της Παρασκευής, είναι προγραμματισμένη για τις 09.00».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα