Παναθηναϊκός: Μέσω Ιταλίας μεταγραφικό σενάριο για τον Πάολο Φερνάντες

Newsroom
Παναθηναϊκός: Μέσω Ιταλίας μεταγραφικό σενάριο για τον Πάολο Φερνάντες

bet365

Ιταλός δημοσιογράφος μετέδωσε την πληροφορία πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό για τον μεσοεπιθετικό του Βόλου.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Μορέτο, ο Παναθηναϊκός φέρεται να ασχολείται με τον Πάολο Φερνάντες του Βόλου. Ειδικότερα σημείωσε: «Σημειώστε το όνομα: Πάολο Φερνάντες. Το 10 του Βόλου, που παίζει στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το 2023 και πολλές ομάδες έχουν ήδη ρωτήσει για αυτόν θέλοντας να τον υπογράψουν. Το έχουν κάνει ο Παναθηναϊκός και ισπανικές ομάδες».

Apunten este nombre: Paolo Fernandes. El ‘diez’ del Volos, primera división griega, acaba contrato en 2023 y hay muchos equipos que ya han preguntado por él para ficharlo gratis. Panathinaikos y equipos de España, pendientes. @relevo

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα