Με Κορνέζο θέλει να κλείσει η Λαμία την τετράδα των στόπερ της

Newsroom
 Με Κορνέζο θέλει να κλείσει η Λαμία την τετράδα των στόπερ της

bet365

Ο Κορνέζος της ΑΕΚ είναι πιθανό να συνεχίσει στη Λαμία και μαζί με τους Αντέτζο, Τζανετόπουλο και (λογικά) τον Αφί να συμπληρώσει την τετράδα των κεντρικών της αμυντικών.

Για την απόκτηση δύο στόπερ είχε σκοπό να κινηθεί η Λαμία, μετά και την αποχώρηση του Κυριάκου Μαζουλουξή που συνεχίζει στην Κηφισιά (ξέχωρα από εκείνη του Λούκας).

Ο ένας είναι ο «γνώριμός» μας Γιαν Αφί που μας «συστήθηκε» στα δύο ματς του Αρη με την Γκόμελ και εκτός απρόοπτου ο 26χρονος από την Ακτή Ελεφαντοστού θα ανακοινωθεί άμεσα. Ο έτερος ίσως είναι ο Γιώργος Κορνέζος της ΑΕΚ που είναι πιθανό να γίνει κάτοικος του «Αθανάσιος Διάκος» και επίσης ο 24χρονος δείχνει κοντά στο club.

Την περασμένη σεζόν έπαιξε σε 26 ματς της δεύτερης ομάδας των «κιτρινόμαυρων» στη Super League 2 και στο ντέρμπι των play offs με τον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει μεταξύ άλλων περάσει από Βόλο, Εθνικό, Ιωνικό.

Με τις (διαφαινόμενες) προσθήκες των Αφί, Κορνέζου και την παρουσία των Ντανιέλ Αντέτζο, Ανταμ Τζανετόπουλου, η Λαμία θα κλείσει την τετράδα των κεντρικών της αμυντικών.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα