Στο Τελ Αβίβ η αποστολή του Άρη

Στο Τελ Αβίβ η αποστολή του Άρη

Newsroom
Στο Τελ Αβίβ η αποστολή του Άρη

bet365

Η αποστολή του Άρη βρίσκεται στο Τελ Αβίβ ενόψει του πρώτου αγώνα (4/8, 20:00) με τη Μακάμπι για τον γ’ προκριματικό γύρο του Conference League.

Η ελληνική ομάδα ταξίδεψε με πτήση τσάρτερ και στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα για τους αγώνες με την ισραηλινή ομάδα. Το πρόγραμμα των «κίτρινων» περιλαμβάνει μεσημεριανή ξεκούραση και το απόγευμα προβλέπεται να προπονηθεί στο Bloomfield Stadium στο οποίο θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι. Νωρίτερα έχει προγραμματιστεί η συνέντευξη Τύπου του Χερμάν Μπούργος ενόψει των αναμετρήσεων με τη Μακάμπι.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, ο άμεσος συνεργάτης του Μπούργος, Τόλης Τερζής, στάθηκε στο επίπεδο ετοιμότητας του Άρη υποστηρίζοντας ότι… «νιώθουμε αισιόδοξοι και ξέρουμε τι πρέπει να περιμένουμε καθώς αναλύσαμε τη Μακάμπι. Είναι μία έμπειρη ομάδα, διαθέτει ποιοτικούς παίκτες και ξέρουμε τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητική τους. Η ομάδα μας είναι καθώς και τα νέα παιδιά αφομοιώνουν αυτά που ζητάει ο προπονητής»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα