Μαρτίνς: «Μαζί ξυπνήσαμε τον αθλητικό γίγαντα του Πειραιά»

Μαρτίνς: «Μαζί ξυπνήσαμε τον αθλητικό γίγαντα του Πειραιά»

Newsroom
Μαρτίνς: «Μαζί ξυπνήσαμε τον αθλητικό γίγαντα του Πειραιά»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα τον Ολυμπιακό και ευχαρίστησε όλους τους «ερυθρόλευκους» για τη συνεργασία που είχαν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και μέσω των social media αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα τους «ερυθρόλευκους».

Με τους οποίους κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο, ενώ ο Πορτογάλος κόουτς έγινε ο μακροβιότερος προπονητής της ιστορίας τους.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ

Σήμερα η συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό λήγει.

Ήταν 4 χρόνια στα οποία όλοι μαζί κερδίσαμε τίτλους, καταφέραμε εκατοντάδες νίκες και πολλά ρεκόρ. Τον Ολυμπιακό τον σεβάστηκαν πάλι παντού και μαζί γράψαμε ιστορία στον μεγαλύτερο Σύλλογο της Ελλάδας. Μαζί ξυπνήσαμε τον αθλητικό γίγαντα του Πειραιά και τον οδηγήσαμε σε μία νικηφόρα δυναμική.

Αφήνω το Καραϊσκάκη περήφανος για την κληρονομιά των τελευταίων 4 σεζόν. Ήταν μεγάλη μου χαρά να είμαι κομμάτι της ιστορίας αυτού του τεράστιου Συλλόγου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας που δούλεψαν μαζί μου, καθώς και τους φιλάθλους που μου έχουν στείλει χιλιάδες μηνύματα στήριξης. Και ξεχωριστά τον Πρόεδρο: Για την εμπιστοσύνη και την πίστη του στο project μας.

Αφήνω μία υπέροχη χώρα που πλέον αποτελεί κομμάτι της ζωής μου. Έναν λαό παθιασμένο με το ποδόσφαιρο και τον οποίο πάντα θαύμαζα. Οπότε κλείνω, λέγοντας: Θα σε ξαναδώ σύντομα Ελλάδα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα