Φιλική νίκη (1-0) του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναιτωλικού (vids)

Newsroom
 Φιλική νίκη (1-0) του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναιτωλικού (vids)

bet365

Ο ΠΑΣ επικράτησε στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού σε ένα ματς όπου το υποτονικό πρώτο ημίχρονο... διαδέχθηκε ένα καλό, σχετικά, δεύτερο μισό.

Τη φιλική νίκη με 1-0 επί του Παναιτωλικού πήρε σήμερα (30/7) ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος και κέρδισε χάρις σε γκολ του Κόντε στις αρχές του δεύτερου μισού. Σε ένα ματς που διεξήχθη σε «δύσκολες» καιρικές συνθήκες αφού στη μεγαλύτερη χρονική του διάρκεια επικρατούσε πολύ ζέστη, ενώ φάνηκε και ότι οι δύο ομάδες θέλουν ακόμη δουλειά, κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Ο Γιάννης Αναστασίου ξεκίνησε με τον Ανέστη κάτω από τα γκολπόστ, τους Λιάβα, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμη στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Μάρτενσον, Φλόρες στον άξονα, τους Μπελεβώνη, Ντουάρτε στα άκρα και τον Ντίας πίσω από τον Καρέλη (4-4-1-1).

Ο Θανάσης Στάικος άρχισε με τον Πριόρ στο τέρμα, τους Σόρια, Παντελάκη, Εραμούσπε, Κιάκο στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τον Καραχάλιο στο «6», τους Μπιλμπάο, Λιάσο κεντρικούς χαφ, τους Λώλη, Ροσέρο στα άκρα και τον Κόντε στο «9» (4-1-4-1).

Στο πρώτο ημίχρονο τα «καναρίνια» ήταν ένα κλικ πιο δραστήρια, είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους και απώλεσαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία μέχρι την ανάπαυλα όταν ο Πριόρ έβγαλε δύσκολα το σουτ του Ντουάρτε. Πάντως και στις δύο ομάδες «έλειπε» η τελική πάσα για να απειλήσουν ουσιαστικά.

Στο δεύτερο μισό οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τους ίδιους 11, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν πλέον τον Σούλη στο τέρμα, τον Ριέντσρα στον άξονα αντί του Λιάσου και τον Μορέιρα στα άκρα στη θέση του Λώλη.

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» μπήκε φουριόζος και «φλέρταρε» τρεις φορές με το γκολ, αλλά ο Ανέστης είπε αρχικά «όχι» στον Μορέιρα στη χαμένη διπλή ευκαιρία του 47' και ύστερα στη «βολίδα» του Μπιλμπάο στο 48'. Τελικά άνοιξε το σκορ στο 54' με τον Κόντε, ο οποίος βρήκε δίχτυα με έξυπνο τακουνάκι μετά από σουτ του Μπιλμπάο, σε μία φάση όπου η άμυνα των «κυανοκίτρινων»... έκατσε. Ευρύτερα το διάστημα 46'-60' ανήκε στους φιλοξενούμενους και κάπου εκεί ο Παναιτωλικός άρχισε να παίρνει εκείνο μέτρα.

Στο 65' «άγγιξε» την ισοφάριση αλλά η κεφαλιά του Κορνέλιους αποκρούστηκε από το δοκάρι, ενώ μέχρι το φινάλε βρήκε ορισμένες «καθαρές» ευκαιρίες, αλλά ο Σούλης απέκρουσε δύσκολα τις προσπάθειες των Πέδρο, Βαρόνε, ενώ ορισμένα σουτ του Χατζηθεοδωρίδη πέρασαν για λίγο άουτ.


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης. Χουχούμης (86' Αναστασόπουλος), Κορνέλιους, Λάρσον, Λιάβας (63' Αποστολάκης). Μάρτενσον (71' Βαρόνε), Φλόρες (63' Ξενιτίδης), Ντίας (63' Τσιγγάρας), Μπελεβώνης, Ντουάρτε (63' Χατζηθεοδωρίδης), Καρέλης (71' Πέδρο).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πριόρ (46' Ανέστης), Παντελάκης, Καραχάλιος, Λώλης (46' Μορέιρα), Κόντε (56' Παμλίδης), Ροσέρο, Εραμούσπε (63' Μπαγκαλιάνης), Μπιλμπάο (63' Τζίμας), Κιάκος (75' Πήλιος), Σόρια, Λιάσος (46' Ριέντσρα).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα