Αλμέιδα: «Χαρούμενος για την δουλειά που έγινε, σημαντικές αυτές οι μέρες για το μέλλον» (vid)

Αλμέιδα: «Χαρούμενος για την δουλειά που έγινε, σημαντικές αυτές οι μέρες για το μέλλον» (vid)

Newsroom
Αλμέιδα: «Χαρούμενος για την δουλειά που έγινε, σημαντικές αυτές οι μέρες για το μέλλον» (vid)

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα επισήμανε πως έχει μείνει χαρούμενος με την δουλειά που έγινε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ όσον αφορά το σύστημα είπε πως αυτό θα αποφασιστεί μια βδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του φιλικού, επικράτησε και της Ουτρέχτης με 1-0, κάνοντας το τρία στα τρία στα έως τώρα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει. Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Ολλανδούς ο Ματίας Αλμέιδα μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής:

Για το φιλικό με την Ουτρέχτη και τι είδε: «Αυτά τα λεπτά του ποδοσφαίρου είναι συμπληρωματικά στην εργασία και την προεργασία κατά την παραμονή μας εδώ. Με ενδιαφέρει να βλέπω στο γήπεδο να βγαίνουν πράγματα που δουλεύουμε. Και βλέπω μία πολύ καλή διάθεση. Ηταν το τελευταίο ματς εδώ. Εχουμε άλλη μία προπόνηση την Πέμπτη, οπότε αποχωρούμε και είμαι προσωπικά χαρούμενος για τη δουλειά που έγινε. Θα είναι σημαντικές αυτές οι ημέρες για το μέλλον».

Για το αν η τριάδα στην άμυνα είναι η κεντρική του ιδέα για τα παιχνίδια: «Είναι κάτι που το δοκιμάζουμε. Μετά μία εβδομάδα πριν το πρωτάθλημα θα πάρουμε την απόφαση για το σύστημα που θα κινούμαστε και θέλουμε να έχουμε και εναλλακτικά»

Για το αν περιμένει μεταγραφικά παίκτες και σε ποιες θέσεις: «Γίνεται μία πολύ μεγάλη προσπάθεια απ’ την πλευρά της διοίκησης. Τα παιδιά που έχουν έρθει προσαρμόζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κι εγώ ήρθα πρόσφατα. Είναι και για μένα καινούργιο και βλέπω όλους τους παίκτες. Πραγματικά αξιολογώ την προσπάθεια της διοίκησης για τους παίκτες που έχουν έρθει. Και μετά θα δούμε με τη διοίκηση αν θα είναι απαραίτητο να ενσωματωθεί κάποιος άλλος παίκτης μαζί μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα