Τσούμπερ: «Έχω καλό προαίσθημα γιατί βλέπω την δουλειά που γίνεται» (vid)

Τσούμπερ: «Έχω καλό προαίσθημα γιατί βλέπω την δουλειά που γίνεται» (vid)

Newsroom
Τσούμπερ: «Έχω καλό προαίσθημα γιατί βλέπω την δουλειά που γίνεται» (vid)

bet365

Με τα καλύτερα λόγια για την δουλειά που γίνεται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας μίλησε ο Στίβεν Τσούμπερ, με τον Ελβετό να τονίζει πως έχει καλό προαίσθημα για την φετινή χρονιά της Ένωσης.

Η ΑΕΚ έκανε το τρία στα τρία στα έως τώρα φιλικά της παιχνίδια, επικρατώντας και της Ουτρέχτης με 1-0 με τον Στίβεν Τσούμπερ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV να αναφέρει τα εξής:

Για το ματς κι αν βγάζουν πράγματα στο γήπεδο απ’ αυτά που ζητάει ο προπονητής: «Όλο αυτό το χρονικό διάστημα που είμαστε εδώ δουλεύουμε πολύ σκληρά. Είμαστε κουρασμένοι. Αυτό ίσως φαίνεται και στα τελευταία λεπτά των παιχνιδιών, όταν αρχίζουμε τις κοντινές πάσες. Προσπαθούμε να βγάλουμε όσα μας ζητάει ο προπονητής μας: πιέζουμε μαζί, αμυνόμαστε μαζί, κάνουμε επίθεση μαζί. Αυτό είναι το πιο θετικό έως τώρα της προετοιμασίας».

Για τη θέση του παίζοντας όλη την αριστερή πλευρά: «Αισθάνομαι καλύτερα κάθε μέρα. Παιχνίδι με παιχνίδι βλέπω διαφορά στον τρόπο που παίζω. Ολη η ομάδα προσπαθεί να παίξει σε αυτό το νέο σύστημα. Όταν προωθούμε τη μπάλα μπροστά και παίζουμε μπροστά στο ένας εναντίον ενός είναι αυτό που θέλουμε».

Για το πώς νιώθει αυτές τις ημέρες της προετοιμασίας στην ομάδα: «Έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα. Την περασμένη σεζόν όταν δέχεσαι τόσες «σφαλιάρες» είναι δύσκολο να πεις μεγάλα λόγια. Αλλα βλέπω ότι η δουλειά που γίνεται είναι πάρα πολύ καλή. Ανυπομονώ να παίξω στο καινούργιο γήπεδο και μπροστά στους φιλάθλους μας».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα