Λεβαδειακός: Πήρε τον Καζένγκα Λούα Λούα, αδερφό του Λομάνα Λούα Λούα

Newsroom
Λεβαδειακός: Πήρε τον Καζένγκα Λούα Λούα, αδερφό του Λομάνα Λούα Λούα

bet365

Ο Λεβαδειακός απέκτησε με συμβόλαιο μέχρι το 2024 τον Καζένγκα Λούα Λούα που για πολλά χρόνια έπαιζε σε αγγλικές ομάδες.

Σε ακόμη μία προσθήκη προχώρησε ο Λεβαδειακός, καθώς απέκτησε τον Καζένγκα Λούα Λούα, τον 31χρονο εξτρέμ (παίζει κυρίως αριστερά) που πέρσι ήταν στην Γκεντσλερμπιρλιγκί της Τουρκίας (23 ματς/1 γκολ/5 ασίστ). Πρόκειται για τον αδερφό του γνωστού μας Λομάνα Λούα Λούα που παλαιότερα έπαιξε στον Ολυμπιακό.

Γεννημένος στη Κινσάσα αλλά «μεγαλωμένος» ποδοσφαιρικά στην Αγγλία και τα τμήματα υποδομής της Νιούκαστλ με την οποία ντεμπουτάρισε στην Premier League, ο Κονγκολέζος μεσοεπιθετικός έχει στο παρελθόν μεταξύ άλλων παίξει σε Ντονκάστερ, Μπράιτον, ΚΠΡ, Σάντερλαντ και Λούτον. Με την Μπράιτον το 2011 κατέκτησε το πρωτάθλημα της League One το 2011, ενώ στην καριέρα του μετρά 223 ματς στην Championship (20 γκολ/22 ασίστ).

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Kazenga LuaLua.

Ο 31χρονος Αγγλο-Κογκολέζος εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών και θα φορά τη φανέλα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ με το νούμερο 25, αγωνιζόμενος στο Πρωτάθλημα της Super League.

Ξεκίνησε την καριέρα του στις ομάδες υποδομής της Newcaste, με τη φανέλα της οποίας έκανε και το επαγγελματικό του ντεμπούτο.

Στη συνέχεια έπαιξε στις Doncaster, Brighton, QPR, Sunderland και Luton στην Αγγλία, ενώ η τελευταία του ομάδα πριν τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ήταν η Gençlerbirliği στην Τουρκία.

Έχει 218 συμμετοχές με 19 γκολ και 22 ασίστ στην Championship, 44 συμμετοχές με 6 γκολ και 14 ασίστ στη League One, 19 συμμετοχές με τρία γκολ και τρεις ασίστ στο EFL Cup, 18 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ στο FA Cup, 7 συμμετοχές στην Premier League, 5 συμμετοχές και ένα γκολ στα Championship Play Offs, 5 συμμετοχές και ένα γκολ στο EFL Trophy, μία συμμετοχή με μία ασίστ στην Premier League 2 και 23 συμμετοχές με ένα γκολ και πέντε ασίστ στην 1.LIG, τη 2η κατηγορία της Τουρκίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα