Μάνατζερ Πάλμα: «Δεν είναι ώρα για να πουληθεί, έχει να δώσει στον Αρη πολλά»

Μάνατζερ Πάλμα: «Δεν είναι ώρα για να πουληθεί, έχει να δώσει στον Αρη πολλά»

Newsroom
 Μάνατζερ Πάλμα: «Δεν είναι ώρα για να πουληθεί, έχει να δώσει στον Αρη πολλά»

bet365

Ο Πάουλο Ερνάντες, εκπρόσωπος του Λουίς Πάλμα, μίλησε για την παρουσία του νεαρού φορ στον Αρη αλλά και την πρόταση που απέρριψαν οι «κίτρινοι» από ομάδα του MLS.

Για την παρουσία του Λουίς Πάλμα με τον Αρη, αλλά και την πρόταση που ήρθε για εκείνον από το MLS αλλά απορρίφθηκε, μίλησε ο Πάουλο Ερνάντες, εκπρόσωπος του νεαρού επιθετικού, στο Metropolis.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το αν περίμενε αυτές τις εμφανίσεις:
«Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα. Έχει περιθώρια βελτίωσης ακόμη μπροστά του. Ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση, είναι παίκτης με σπουδαία στοιχεία και πιστεύω ότι μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα».

Για το αν υπήρχε ανησυχία για το αν ο Πάλμα θα μπορούσε να ανταποκριθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι μεγάλο το χάσμα ανάμεσα στα δύο πρωταθλήματα. Είναι διαφορετικό να παίζεις σε μια ομάδα όπως ο Άρης. Έχει ποιότητα, είναι αφοσιώμένος στην καριέρα του και ήμουν σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί».

Για το αν μίλησαν μετά το ματς με τη Γκόμελ και πώς ένιωθε: «Ήταν υπερβολικά χαρούμενος. Είναι αφοσιωμένος στην προσπάθεια, μπήκε με αυτοπεποίθηση. Νιώθει την εμπιστοσύνη του Μπούργος και θέλει να το ανταποδίδει. Θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις».

Για την πρόταση από ομάδα του MLS: «Δεχθήκαμε μια πρόταση ύψους δύο εκατομμυρίων από ομάδα του MLS. Ο Καρυπίδης την απέρριψε γιατί τον θέλει αφοσιωμένο στο πρωτάθλημα και την ομάδα. Θα δούμε στο τέλος της σεζόν τι θα γίνει. Ίσως πιάσει και τα διπλά. Με ρώτησε και τη δική μου άποψη και του είπα ότι συμφωνούσα μαζί του. Του είπα ότι δεν είναι ώρα να πουληθεί, έχει να δώσει πολλά στον Άρη».

Για το αν είναι στόχος του Πάλμα να βρεθεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα: «Το πρώτο του όνειρο ήταν να παίξει στην πρώτη κατηγορία και το πέτυχε. Το δεύτερο να κληθεί στην Εθνική και έγινε. Το τρίτο να πάει στην Ευρώπη και το κατάφερε. Το επόμενο είναι να παίξει σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα