Βόλος για Κουτσιαύτη-Παπαπέτρου: «Να τους πάρει μαζί του ο Κλάτενμπεργκ στην Αίγυπτο»

Newsroom
Βόλος για Κουτσιαύτη-Παπαπέτρου: «Να τους πάρει μαζί του ο Κλάτενμπεργκ στην Αίγυπτο»

bet365

Η ΠΑΕ Βόλος επιτέθηκε σε Παπαπέτρου-Κουτσιαύτη και εύχεται να ακολουθήσουν τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην Αίγυπτο.

Μετά το ισόπαλο (0-0) φιλικό με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, η ΠΑΕ Βόλος κάνει επίθεση σε Κουτσιαύτη-Παπαπέτρου και τους κατηγορεί ότι ακολουθούν την «αρρωστημένη τακτική του Κλάτενμπεργκ».

Η ανακοίνωση:

«Η νοοτροπία και η πρακτική του κυρίου Κλάτενμπεργκ, να ευνοούνται οι «μεγάλοι» για να μην διαμαρτύρονται, όχι μόνο έχει υιοθετηθεί από την πλειοψηφία των Ελλήνων διαιτητών, αλλά χθες αντιληφθήκαμε ότι εφαρμόζεται ακόμα και στους φιλικούς αγώνες.

Και επειδή απ’ ότι φαίνεται διαιτητές όπως ο Παπαπέτρου και Κουτσιαύτης εφαρμόζουν στο ακέραιο αυτήν την αρρωστημένη τακτική, προφανώς διότι έχουν έλλειψη αξιοπρέπειας, ελπίζουμε ο κ. Κλάτενμπεργκ να τους πάρει μαζί του στην Αίγυπτο όπου θα συνεχίσει την καριέρα του. Αλλωστε τα δύο τελευταία χρόνια τους έχει εκπαιδεύσει κατάλληλα.

Σε κάθε περίπτωση, η ΠΑΕ Βόλος με επιστολή της τόσο στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο όσο και στη νέα ΚΕΔ, ζητά στα επίσημα παιχνίδια της με τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες, να ορίζονται ξένοι διαιτητές.

Ελπίζουμε η Ελληνική διαιτησία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να επιτρέπει σε κάθε ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου να διεκδικεί αυτό που της αξίζει, ώστε κάποια στιγμή οι ξένοι διαιτητές να σταματήσουν τα… ταξίδια στην Ελλάδα.

Από αυτούς εξαρτάται».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα