Διοίκηση Μακάμπι σε οπαδούς: «Ο Πλάνιτς θα φύγει για την ΑΕΚ μόνο με τη ρήτρα»

Διοίκηση Μακάμπι σε οπαδούς: «Ο Πλάνιτς θα φύγει για την ΑΕΚ μόνο με τη ρήτρα»

Newsroom
Διοίκηση Μακάμπι σε οπαδούς: «Ο Πλάνιτς θα φύγει για την ΑΕΚ μόνο με τη ρήτρα»

bet365

Παρά τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη της Μακάμπι Χάιφα, στελέχη του συλλόγου σε συζήτηση που είχαν με οπαδούς της ομάδας τόνισαν πως ο Μπόγκνταν Πλάνιτς θα πάει στην ΑΕΚ μόνο αν πληρωθεί η ρήτρα.

Ο ιδιοκτήτης της Μακάμπι Χάιφα πρόσφατα μετέφερε σε συνομιλία που είχε την εκτίμησή του ότι ο Μπόγκνταν Πλάνιτς θα πάρει μεταγραφή για την ΑΕΚ, κάτι που θα συμβεί μετά τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Το τελευταίο διάστημα άλλωστε η διοίκηση της Μακάμπι Χάιφα σύμφωνα με όλα όσα προέκυπταν από το Ισραήλ φαινόταν να είχε αντιληφθεί ότι ο Σέρβος στόπερ πλησιάζει στην Ένωση.

Ωστόσο, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τετάρτης, στελέχη της διοίκησης της Μακάμπι συναντήθηκαν με οργανωμένους οπαδούς της ομάδας και τους κατέστησαν σαφές πως ο Πλάνιτς θα φύγει για την ΑΕΚ μόνο αν η Ένωση πληρώσει τη ρήτρα των 1,8 εκατ. ευρώ.

«Ο Πλάνιτς έχει συμβόλαιο με την ομάδα καθώς δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την ΑΕΚ. Εμείς δεν τον πουλάμε, ωστόσο δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, αν οι Έλληνες πληρώσουν τη ρήτρα αποδέσμευσης και συμφωνήσουν με τον παίκτη, τότε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αλλά επαναλαμβάνουμε ο Πλάνιτς θα φύγει από τη Μακάμπι μόνο αν πληρώσουν τη ρήτρα», φέρεται να ειπώθηκε από την πλευρά των ανθρώπων της Μακάμπι προς τους οπαδούς.

Μένει να φανεί αν τα λόγια αυτά ήταν απλά μια προσπάθεια της Μακάμπι Χάιφα να ηρεμήσει τους οπαδούς της που δεν θέλουν να δουν τον Πλάνιτς να φεύγει ή όντως ο ισραηλινός σύλλογος αλλάζει στάση πάνω στο θέμα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα